Help je medewerkers doorontwikkelen met het persoonlijke ontwikkelplan (POP)

Als HR-afdeling is het belangrijk om je medewerkers te kunnen laten (door)groeien en ze daarin blijvend te stimuleren. HR2day geeft je 5 tips om hier optimaal mee aan de slag te gaan!

Download de whitepaper over het POP van HR2day:
HR2day persoonlijk ontwikkelingsplan

Wat lees je in ons whitepaper over het POP?

Waarom een POP belangrijk is

Hoe houd je de ontwikkeling van je medewerkers blijvend relevant? Waarmee kun je jouw medewerkers vandaag, maar ook morgen stimuleren?

5 tips voor het relevant houden van een POP voor je medewerkers

Hoe stimuleer je medewerkers om dingen aan te pakken zodat ze zich ook op de lange termijn kunnen blijven inzetten voor het bedrijf? 

Hoe maatwerk hierin kan ondersteunen

Maatwerk is van belang voor de groei van je medewerkers én de groei van je organisatie.

Persoonlijk ontwikkelingsplan medewerkers

Een leven lang leren met een POP

Het is voor medewerkers belangrijk om kansen geboden te krijgen om je te ontwikkelen. Om nieuwe en relevante zaken bij te leren. Jezelf duurzaam inzetbaar te houden. Stel samen met medewerkers een Persoonlijk Ontwikkelplan op zodat je de koers samen kunt uitstippelen en kunt bijhouden.

Laat een POP medewerkers vooruit helpen

Het succes van je organisatie heeft alles te maken met de kennis en groei van haar medewerkers. Met een POP heb je een plan om op terug te vallen en vanuit te groeien. Help medewerkers door onze 5 tips door te nemen. Ontwikkeling vindt al wel plaats, zo is het net alsof dat niet zo is. Het POP zorgt voor structuur.

Persoonlijk ontwikkelingsplan vergadering

Lees alles over een POP en krijg 5 tips om deze te versterken!