Kies een gebruiksvriendelijk en compleet personeelssysteem dat met je meegroeit

Een nieuw personeelssysteem kies je niet ieder jaar. Dus zoek je niet alleen een personeelssysteem dat aan je eisen van vandaag voldoet, maar wil je een personeelssysteem dat de komende jaren met je veranderende eisen en wensen meegroeit. Daar is HR2day voor bedoeld. Een personeelssysteem dat eHRM en salarisverwerking geïntegreerd via de cloud aanbiedt. Dat intuïtief en gebruiksvriendelijk is opgezet, zodat zowel medewerkers en managers als administratieve medewerkers al hun gegevens kunnen inzien en bewerken. Met een digitaal personeelsdossier en alle relevante eHRM processen.

HR2day is een salarisoplossing met bijna alle CAO's van nederland

Het personeelssysteem HR2day is voorzien van een online geïntegreerde salarisadministratie, waarin de meeste CAO’s van Nederland zijn opgenomen. Je hebt nooit meer verschillen tussen de personeelsadministratie en de salarisadministratie, omdat alles op één plek is vastgelegd. Dus alles maar een keer invoeren. En je kunt tot het moment dat je de salarissen wilt uitbetalen wijzigingen aanbrengen. Door de online salarisadministratie zie je direct wat het effect is. Ook de loonaangifte en de pensioenaangifte wordt door HR2day verzorgd. Net als de SEPA-betalingen en de journaalposten voor je financieel systeem. Alles over onze salarisadministratie lees je hier.

Digitaal dossier

Of je nu 150 medewerkers hebt, of vijfduizend. Je krijgt steeds meer behoefte aan een plek waar je alle gegevens van een medewerker kunt vinden. Dus ben je lijstjes gaan bijhouden.  Inmiddels merk je dat dezelfde gegevens op verschillende plekken verschillend worden bijgehouden. En ben je steeds meer tijd kwijt met controles en onderlinge aansluitingen.

Registreer in je personeelssysteem HR2day daarom wat je belangrijk vindt op één centrale plek, het digitaal personeelsdossier.  Van personalia tot arbeidsovereenkomsten, functies en afdelingen. Vul het aan met al bestaande documenten. Zo heb je alles bij de hand.

Personeelsadministratie functies van HR2day
Verlofadministratie functionaliteit van HR2day

Verlofadministratie

Een van de meest gevraagde HR-processen van een personeelssysteem is het aanvragen, goedkeuren en verwerken van verlof. Nieuwe medewerkers krijgen automatisch de juiste verlofrechten toegekend; HR2day kan meer dan tien verschillende soorten verlof aan, waaronder tijd-voor-tijd verrekeningen. En natuurlijk zie je in een oogopslag welke medewerkers op een bepaalde datum niet aanwezig zijn. En door de geïntegreerde salarismodule kost het bijkopen of laten uitbetalen van vakantiedagen geen enkele moeite. Vanzelfsprekend zie je alle verlofgegevens integraal terug in het digitale personeelsdossier. Lees meer…

Verzuimadministratie

Je hoopt het niet, maar medewerkers worden (onverwacht) ziek of raken arbeidsongeschikt. Als werkgever wil je daarom continu inzicht en grip op je verzuimproces via je personeelssysteem. Natuurlijk ondersteunt HR2day je daarbij met de stappen uit de Wet Verbetering Poortwachter, inclusief taken en documenten. Zelf stappen toevoegen aan dat proces kan natuurlijk ook. En door de geïntegreerde salarismodule kost het op het salaris inhouden van ziektedagen geen enkele moeite. Vanzelfsprekend zie je alle verzuimgegevens integraal terug in het digitale personeelsdossier. Lees meer…

Verzuimadministratie functie
Beoordelen in je personeelsadministratie

Beoordelen, opleidingen, competenties

Met het beoordelingssysteem HR2day kun je niet alleen competenties, functies (en functiehuizen) en opleidingen vastleggen; je kunt ook registeren welke competenties medewerkers hebben of horen te ontwikkelen. Met de performance management module van HR2day laat je managers en medewerkers afspraken maken, beoordelingen voorbereiden en evalueren; en kun je de uitkomsten eenvoudig verwerken in de salarisadministratie.

Rapporten

Zie in één oogopslag  je meest belangrijke management informatie van je personeelssysteem. Verzuimstatistieken, beoordelingspijplijn, werkgeverslasten, etc. Alle gegevens die je hebt ingevoerd zijn direct beschikbaar in deze geïntegreerde rapportage module, waarop je met een klik kunt inzoomen naar de onderliggende gegevens. Je krijgt standaard beschikbare rapporten en dashboards, die je ondersteunen bij jouw meest voorkomende werkzaamheden. Natuurlijk kun je ook zelf rapporten maken en kun je alle gegevens gewoon exporteren naar Excel.

Rapporten functies van HR2day
HR2day heeft ESS, MSS en workflow in zijn HRM

ESS, MSS en workflow

Ook medewerkers en leidinggevenden kunnen toegang krijgen tot HR2day. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld via hun smartphone eenvoudig declaraties opvoeren en indien bij hun leidinggevende of vakantiedagen aanvragen. Waarna de manager deze aanvragen kan goed-of afkeuren. Vanzelfsprekend is alles altijd direct te volgen in het digitale personeelsdossier. Ook bevat HR2day vele handige signaleringen en workflows voor de meest voorkomende werkprocessen. En als je wilt, kun je zelf je eigen individuele signaleringen en workflows aan je personeelssysteem toevoegen. Lees meer…

Patricia van der Steen

Digitale HR-dossiers, registreren van verlof, verzuim en opleidingen; alles staat in HR2day. Aparte Excel sheets zijn verleden tijd en we zijn heel blij met correspondentie de er nu zo uitrolt. HR2day werkt heel gebruiksvriendelijk en efficiënt. Lees hoe VPRO gebruik maakt van het online personeelssysteem van HR2day.

Patricia van der SteenVPRO
Renée Vink

HR2day is zo eenvoudig en transparant opgebouwd dat je heel snel weet waar je wat kunt vinden of kunt wijzigen. Iedere keer dat ik inlog vind ik het weer een feest. En dat terwijl ik administreren eigenlijk helemaal niet zo leuk vind.

Renée VinkThe Dutch