Personeelsadministratie
HR software die registreert wat belangrijk is voor managers & medewerkers op één centrale plek.

Personeelsadministratie Header
Personeelsadministratie Header

Tien jaar geleden was het digitaliseren en digitaal vastleggen van persoonsgegevens een taak van HR. Nu rijst de vraag steeds vaker: hoe kunnen we de data verantwoordelijk gebruiken? Nu de regelingen rondom privacy zijn aangescherpt, moet de personeelsadministratie aan meer wetten voldoen. Voor HR2day speelt ook de vraag: hoe zetten self-service functionaliteit in zodat medewerkers zélf verantwoordelijk zijn voor het vastleggen of wijzigen van gegevens? Hoe laten we de personeelsadministratie niet langer alleen een taak van HR zijn, maar geven we medewerkers hier op een verantwoorde manier eigenaarschap over? 

In het digitaal dossier van HR2day vind je alle gegevens bij elkaar. Medewerkers kunnen ze daar inzien en zelf vastleggen of wijzigen. Managers vinden er alle relevante gegevens in de personeelsadministratie van hun team. Registreer alles wat je belangrijk vindt op één centrale plek in het digitale personeelsdossier. Van personalia, arbeidsovereenkomsten en opleidingen tot functies, beschikbaar gestelde hulpmiddelen en afdelingen. Alles conform de privacywetten, zodat jouw personeelsadministratie goed geregeld is. 

 

Meer weten over de functionaliteiten?

HR2day Event Hotels

“Voorheen ging onder meer het declaratieproces met papieren formulieren en 3 handtekeningen. Na digitalisering met HR2day hebben we grip op het proces, zijn stappen inzichtelijk en is er een hogere betrokkenheid.”

Marc Overmaat, HR Manager bij Event Hotels

Voordelen van HR2day software

HR2day Schaalbaar dynamisch systeem

Alle informatie centraal en gericht op self-service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime inzicht met actuele gegevens. Alles in huis voor interactie.
icon alle informatie

Gebouwd door HR- en payroll-experts

Software gebouwd vanuit onze inhoudelijke expertise. Optimaal ontwikkeld voor je HR- en payroll-processen. En we denken met je mee bij procesoptimalisatie.
Icon gebouwd door HR- en payroll-experts

Beweegt mee met dynamische organisaties

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten zonder extra kosten of implementatierondes. Gebouwd op force.com voor een hoge ontwikkelsnelheid.
Brochure Algemeen - Mockup HR2day

Weten wat HR2day voor jouw organisatie en HR kan betekenen?