HR2day voor Not-for-profit

Gebruiksvriendelijke HR software

Of je nu een kinderopvangorganisatie, thuiszorginstelling, gemeente of Zelfstandig Bestuursorgaan (ZBO) bent: de overheid stelt (enorm) veel eisen aan je administratieve bedrijfsvoering. Certificaten en diploma’s, bewaartermijnen, veiligheidsvoorschriften, minimum bezetting op bepaalde tijdstippen, etc. Die zelfde eisen stel je dus ook aan een personeel- en salarissysteem. Maar je wilt vooral een gebruiksvriendelijke en moderne oplossing waarmee je eenvoudig de voorkomende HR-processen kunt ondersteunen.

Daar is HR2day voor. Gebaseerd op de meest moderne internettechnologie, zodat je daadwerkelijk vernieuwt. Dus geen extra (portaal) lagen om Employee Self Service mogelijk te maken. En ook geen aparte (niet geïntegreerde) modules voor strategisch HR management. Maar gewoon alles online, real time en integraal.

Gebruiksvriendelijke Salarisadministratie van HR2day
HR2day is een compleet HRM

Compleet HRM: HR- en salarissysteem

HR2day is een volledig en allesomvattend HR en salarissysteem. Alle voorkomende HR-processen worden ondersteund. De HR processen starten in het volledig digitaal persoonsdossier, waarin alle HR-gegevens van iedere medewerker bij worden gehouden. Of het nu de ondersteuning van de Wet Poortwachter betreft, of een integraal beoordelingsmechanisme (inclusief competenties), of het aanvragen en goedkeuren van verlof.

HR2day bevat  alle noodzakelijke gegevens en de daarbij behorende HR-processen. Geen lijstjes of verschillende pakketten meer, Gewoon alles op één plek bij elkaar. Zonder gedoe.

Voor administratie, medewerker en manager

HR2day is er voor iedereen. Voor de medewerker die via onze app op zijn smartphone verlof aanvraagt of een declaratie indient.

Voor de manager die op zijn tablet of via zijn smartphone die aanvragen goedkeurt of snel wat gegevens van zijn medewerkers opzoekt. En natuurlijk voor de administrateur die alles op een plek inzichtelijk heeft.

HR2day is een salarisoplossing voor iedereen

Waarom KRO-NCRV voor HR2day kiest

“Wij  wilden één geïntegreerd HR- en salarissysteem, waarin we zowel onze salarisadministratie konden voeren alsmede onze belangrijkste HR-processen konden ondersteunen. Al bij de eerste kennismaking met HR2day bleek dat een gebruiksvriendelijk en intuïtief systeem te zijn.”

-Lonneke Koelma

Hoofd Personeel en Organisatie, KRO-NCRV

Lees hier het hele succesverhaal >>

Waarom Amnesty International voor HR2day kiest

“Allereerst zochten wij een partner die een geïntegreerd HR- en salarissysteem kon bieden. Ook vonden we het belangrijk dat we een cloud-applicatie kregen. HR2day voldeed aan die twee eisen, en kan ons ook de professionalisering bieden die we zoeken.”

– Michael Salemink
Manager Ondersteuning, Amnesty International Nederland

Lees hier het hele succesverhaal >>