Over HR2day

Toegewijd aan het succes van onze klanten

Bij HR2day willen we klanten die blij worden van onze samenwerking. Daar zoeken we naar, vanaf eerste salescontact tot onze servicedesk.

HR2day Over Ons Header
Clouds Werkenbij HR2day

HR2day staat bekend als open en toegankelijk, daar zijn we trots op!

Geen enkel HR-vraagstuk is ons een te grote uitdaging. Wij maken het onze missie om bij te dragen aan het succes van jouw bedrijf. Dit doen we door het uiterste uit elke dag te halen, zo worden we steeds nóg een stukje beter. Werken doen we remote, maar we zijn goed op elkaar ingespeeld. Samenwerken is daarbij belangrijk voor ons, bij HR2day sta je er nooit alleen voor. Dat geldt niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor onze klanten.

Ons team bestaat uit een club gedreven professionals die regelmatig samenkomt om kennis te delen en plezier te maken. De open sfeer zorgt voor een vertrouwd gevoel
in het bedrijf.

We nemen niet alleen verantwoordelijkheid tegenover onze klanten, maar ook in onze onderlinge samenwerkingen. Dat is heel normaal als je het ons vraagt. Wij gaan door tot er een oplossing is, of een probleem nou op vrijdagmiddag komt of niet. We noemen dat: eigenaarschap.

Altijd een extra stap verder gaan voor klanten en elkaar, dat is typisch HR2day!

HR2day Background fade Oplossingen
HR2day Background fade Oplossingen
HR2day Eigennaarschap Icoon

Eigenaarschap

We stoppen pas als het opgelost is, of als een collega of klant weer verder kan.

HR2day Pragmatisch Icoon

Pragmatisch

We zoeken altijd naar oplossingen en helpen klanten met werkende toepassingen.

HR2day Stijging Icoon

Iedere dag beter

We leren van onze fouten en blijven continu verbeteren.

Toegewijd aan onze klanten

Onze klanten zijn onze fans! En wij zijn toegewijd aan hun succes. We willen continu verrassen, een wow-effect geven en meer leveren dan verwacht. Bij HR2day zorgen we dat onze gebruikers het leuk vinden om met onze software te werken. We gaan samen met de klant het traject aan en houden van eerlijke en transparante communicatie. Zo bouwen we samen aan een langdurige relatie, die bijdraagt aan het succes van hun bedrijf.

HR2day Background fade Oplossingen
HR2day Background fade Oplossingen

“Een van de krachten van HR2day is dat ze meerdere typen managers goed kunnen ondersteunen. Dat vergroot de acceptatie. Wat ik heel positief vind, is dat HR2day zich, net als onze leerkrachten en kinderen, continu
blijft ontwikkelen.”

Sandra Beuving, voorzitter College van Bestuur, SAAM Scholen

Visma

Sinds juli 2019 maakt HR2day onderdeel uit van Visma Group. Daar zijn we blij mee! Dit betekent namelijk dat we meer mogelijkheden en slagkracht hebben om onze groeiambities te realiseren. Daarbij opereren we alsnog wel volledig zelfstandig in de markt. HR2day vaart immers altijd een eigen koers.

HR2day Background fade Oplossingen
Visma Logo

Toegewijd aan het succes van onze fans

Jouw succes is ons succes

We zijn supertrots op de bijdrage die we leveren om onze klanten, onze fans, nog succesvoller te maken.

We willen fans, geen klanten

We willen continu verrassen. Het wow-effect bereiken. Meer leveren dan verwacht. Er alles aan doen zodat gebruikers het leuk vinden om met ons en onze software te werken.

Laten we babbelen.

Contact Luidspreker