Over HR2day:
Toegewijd aan HR-software

In een wereld waarin HRM en IT voortdurend veranderen, streven wij ernaar om vandaag de HR-software te ontwikkelen voor de uitdagingen van morgen. Bovendien is het onze missie om de software te verrijken met fantastische service, zodat onze klanten onze fans worden.

HR2day & Visma: slagkracht en keuzevrijheid

Sinds juli 2019 maken wij onderdeel uit van de Visma Group. HR2day blijft echter volledig zelfstandig in de markt opereren en wij varen onze eigen koers. Als onderdeel van Visma Group beschikken we echter over veel meer mogelijkheden en slagkracht om onze groeiambities te realiseren.

Visma gelooft niet in een one-size-fits-all marktbenadering, maar stelt de klantbehoefte centraal en begrijpt dat deze heel divers is. Door succesvolle leveranciers zoals HR2day de ruimte te geven onder de paraplu van Visma verder te ontwikkelen, hebben potentiële klanten de keuzevrijheid om een leverancier vinden die het beste past bij hun wensen, ambities en cultuur.

Voordelen van HR2day

  • Complete HR & Payroll functionaliteit
  • Built on Salesforce
  • Platform-as-a-Service
  • 100% Cloud 
  • Flexibel & Schaalbaar
  • Geen technisch beheer
  • Eigen Implementatie methodiek 
  • Ervaren Service desk 
Saam HR2day
SAAM

“Een van de krachten van HR2day is dat ze meerdere typen managers goed kunnen ondersteunen. Dat vergroot de acceptatie. Wat ik heel positief vind, is dat HR2day zich, net als onze leerkrachten en kinderen, continu blijft ontwikkelen.”

Sandra Beuving, voorzitter College van Bestuur, SAAM Scholen

Toegewijd aan het succes van onze fans

Jouw succes is ons succes

We zijn supertrots op de bijdrage die we leveren om onze klanten, onze fans, nog succesvoller te maken.

We willen fans, geen klanten

We willen continu verrassen. Het wow-effect bereiken. Meer leveren dan verwacht. Er alles aan doen zodat gebruikers het leuk vinden om met ons en onze software te werken.

HR2day Schaalbaar dynamisch systeem

Eigenaarschap

Iedereen neemt verantwoordelijkheid en gooit het niet over de schutting. We stoppen pas als het is opgelost of als een collega of klant weer verder kan.

icon alle informatie

Pragmatisch

We zoeken altijd naar de oplossing en helpen onze klanten met werkende toepassingen. Klanten en gebruikers moeten altijd verder kunnen.

Icon gebouwd door HR- en payroll-experts

Iedere dag beter

Elke dag leren we van onze fouten. Zo kunnen we onze software en diensten continu verbeteren zodat onze klanten succesvol worden en succesvol blijven.

Trots op

HR2day FD Gazellen Awards
HR2day Deloitte Technology Fast50
HR2day European Business Awards
HR2day Main50

Implementatie op maat voor jouw organisatie

Zonder implementatie geen nieuw systeem. We zorgen voor meer dan alleen implementatie en werken ook hier toegewijd: een juiste en tijdige livegang, inclusief de daarbij komende veranderingen in je organisatie. We ontzorgen en nemen geen onnodige risico’s. 

Hiervoor passen we een bewezen standaardmethode toe, met een projectplanning op maat voor je organisatie. Onze methode waarborgt snel en kwalitatief succes en zorgt dat het hele proces op rolletjes loopt. Deze unieke manier van aanpakken neemt stress en spanning bij livegang weg. 

Weten hoe wij de implementatie aanpakken?

Koppelingen

HR2day is 100% webbased software. Alle onderlinge verbanden zijn op databaseniveau vastgelegd. Je organisatiestructuur is leidend voor alle HR- en salarisfunctionaliteiten, inclusief workflows, ESS- en MSS-processen.
Door de volledige SaaS-oplossing kan HR2day aan bijna elk systeem naadloos gekoppeld worden. Ingevoerde gegevens worden veilig en betrouwbaar doorgegeven, zonder menselijke tussenkomst, aan bijvoorbeeld de Belastingdienst, financiële toepassingen, verscheidene pensioenfondsen, maar ook tientallen arbodiensten.