Download de whitepaper werken op afstand

Op afstand werken is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Onze huidige maatschappij vraagt een bijna 24/7 bereikbaarheid, we werken op meer en andere plekken dan voorheen, hebben online documenten bij de hand en kunnen onze mails of notificaties overal bekijken. In deze whitepaper lees je waarom het niet meer noodzakelijk is om een vaste werkplek hebben en gaan we dieper in op de voor- en nadelen van werken op afstand. 

 

Download de whitepaper werken op afstand van HR2day:
Op afstand werken whitepaper mockup

Een paar van de voordelen van op afstand werken

Minder reistijd

Omdat werknemers zich minder vaak hoeven te verplaatsen is er sprake van weinig reistijd, minder files en geen spitstreinen. Hierdoor ervaren medewerkers minder stress en kan er efficiënter gewerkt worden. 

Toptalent

Met de mogelijkheid om op afstand te kunnen werken wordt het makkelijker om verschillende soorten talent aan te trekken. Zonder de reistijd maakt het niet uit of iemand woonachtig in de buurt van de organisatie is en wanneer je als bedrijf flexibele voorwaardes aanbiedt, zal dit aanbod aantrekkelijker zijn voor potentieel talent. 

Productiviteit

 
virtueel verbondenheid

Zorgen voor een optimale werkervaring

Door de maatregelen die getroffen werden in verband met de pandemie hebben veel werknemers de voordelen van thuiswerken mogen ervaren. Ook nu op kantoor werken weer tot de mogelijkheden behoort, zullen veel bedrijven kiezen voor een hybride vorm van werken. In de whitepaper zal HR2day alle voorwaarden op een rijtje zetten waar een organisatie aan moet voldoen om deze manier van werken succesvol in te zetten. 

Lees alles over werken op afstand