De demo van HR2day

HR2day voor de retail:
De juiste medewerkers aan boord voor een optimale customer experience

In de retail draait het om het creëren van positieve klantervaringen. En dat doe je met gemotiveerde en betrokken medewerkers. HR2day biedt jouw organisatie dé HR en salaris software om medewerkers en shopmanagers optimaal van dienst te zijn.

Bekijk de demo video

In deze demo video laten we de belangrijkste functionaliteiten van ons platform zien, zodat je een idee krijgt van hoe HR2day in elkaar zit en welke tools je tot je beschikking hebt.
Uiteraard kunnen wij je nog veel meer laten zien en zijn wij graag bereid dit middels een persoonlijke demo in te plannen.

De voordelen van HR2day

Plaatsonafhankelijk werken

Schaalbaar, dynamisch systeem

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten zonder extra kosten of implementatierondes. Gebouwd op Salesforce.com voor een hoge ontwikkelsnelheid.

Verbondenheid

Alle informatie centraal en gericht op self service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime inzicht met actuele gegevens. Alles in huis voor interactie.

Icon gebouwd door HR- en payroll-experts

Alle informatie centraal en gericht op self service

Software gebouwd vanuit onze inhoudelijke expertise. Optimaal ontwikkeld voor je HR- en payroll-processen. We denken met je mee bij procesoptimalisatie.

Ruud Schaapsmeerders

”Wij zien HR software van HR2day als een frisse, innovatieve oplossing"

Ruud Schaapsmeerders, International Sales Manager bij Manus

Wil je een persoonlijke demo?

Als je specifieke functionaliteiten in actie wilt zien, of vragen hebt naar aanleiding van de demo video, nodigen we je van harte uit om een persoonlijk demo aan te vragen. Deze zullen we specificeren op de behoeften van jouw organisatie en branche.