HR2day en a·s WORKS: partnerschap voor HR-succes

Met trots kondigen we aan dat we onze samenwerking met a·s WORKS hebben uitgebreid. Als betrouwbare leverancier van onze software helpen zij organisaties om HR2day succesvol te implementeren en verbeteringen door te voeren. Dit doen ze voor een breed scala aan klanten vanuit verschillende branches. Lees hier over de meerwaarde van ons partnerschap voor jouw HR-processen.

Dé partner voor alle gewenste HR2day services

a·s WORKS helpt klanten met hun jarenlange ervaring om onze software succesvol te implementeren. De organisatie heeft een ISAE 3402-certificering als HR2day dienstverlener. Dit is een internationale standaard die bepaalt of een organisatie betrouwbaar is in hun processen en (financiële) rapportages.

Met Eqili procesmonitoring waarborgt a·s WORKS de kwaliteit van jouw bedrijfsvoering. Je organisatie krijgt inzicht in heldere KPI-dashboarding, verantwoordelijkheden, taken en processen. Hierdoor houd je als klant altijd de controle over je HR-processen.

HR2day dienstverlening door a·s WORKS

a·s WORKS verleent dienstverlening op meerdere vlakken. Zo dragen zij eraan bij dat onze HR software een positieve impact heeft op jouw organisatie. Lees hieronder waarmee ze jouw organisatie kunnen ondersteunen.

Pakketkeuze en implementatie

a·s WORKS implementeert HR2day succesvol in jouw organisatie. Meerdere experts delen hun ervaringen, best practices, en helpen met de communicatie rondom de overstap naar een nieuw systeem.

Consultancy

Het deskundige consultancy team van a·s WORKS geeft advies voor optimalisatie en ondersteuning. Zo kan jij je volledig focussen op de kernactiviteiten van je bedrijfsvoering, en neem je een voorsprong op het gebied van innovatie, optimalisatie en tevreden eindgebruikers.

Beheer

Samen met a·s WORKS haal je structureel alle voordelen uit ons HR-systeem. We starten met een nulmeting en van daaruit deelt a·s WORKS best practices en nieuwe mogelijkheden.

Outsourcing en detachering

Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning of structurele uitbesteding, de professionals van a·s WORKS staan voor je klaar. Ze maken afspraken die aansluiten bij de wensen en behoeftes van jouw organisatie. Hun experts zijn ervaren, NIRPA gecertificeerd en/of PDL opgeleid. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteiten, professionaliteit en kennis die zij voor jouw organisatie inzetten.

De missie: Empower Customers

Onze gezamenlijke missie? Fans van HR2day nog meer in hun kracht zetten. Dit noemen wij: Empower Customers. Hiermee stimuleren we succes, maken we impact, en hopen we een positieve verandering teweeg te brengen, zodat iedereen optimaal werkt met de software van HR2day.

Wil je meer weten over wat a·s WORKS voor jouw organisatie kan betekenen? Open dan het onderstaande factsheet.

Portfoliomanagement

Hoe ga jij om met het balanceren van jouw tijd?