“Door HR2day kunnen we tijdig bijsturen”

Jaap-Willem Westhoek, Hoofd P&O

Over Spinoza Onderwijsgroep

De grip kwijt

Spinoza Onderwijsgroep

Het is een probleem bij veel organisaties: Geen grip meer hebben op de administratie. De oorzaken zijn divers. Soms komt het omdat organisaties nog met verouderde software werken, waardoor je niet eenvoudig inzicht kunt krijgen. Maar je ziet ook vaak dat de administratie volledig is uitbesteed en te afhankelijk is geworden van een ander. Een geïntegreerd HR- en salarissysteem is dan een passende oplossing. Het biedt je het vereiste inzicht op elk gewenst moment.

Onze oplossing voor Spinoza Onderwijsgroep

Waarom Spinoza Onderwijsgroep voor HR2day koos

Jaap-Willem Westhoek van Scholengroep Spinoza licht toe waarom zij voor HR2day hebben gekozen. “Met HR2day hebben we ons volledige HR- en salarisproces inzichtelijk. Niet alleen voor de werkgever en leidinggevenden, maar ook voor onze medewerkers. Het werkt snel en is altijd up to date.”

Wat nog meer opvalt

En er is nog een belangrijk voordeel met HR2day. In een onderwijsinstelling vormen personeelskosten veruit het grootste deel van de begroting. Om het financiële proces in de grip te hebben is het essentieel dat de personeelsadministratie actueel, volledig en als het even kan vrij van fouten is. HR2day geeft hierbij de beste ondersteuning. Ook is het koppelen met de financiële administratie een peulenschil.

HR2day Brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?