“HR2day is de modernste, meest intuïtieve HR-oplossing.”

Walter Rijnardus, Algemeen Directeur Merces

Over Merces

Merces

Walter Rijnardus, algemeen directeur Merces: “De eerste Merces-klanten maken al sinds 1 januari 2014 gebruik van HR2day. De afgelopen periode hebben we de functionaliteit van HR2day met onze specialistische toepassingen verbreed en verdiept. Hierdoor garanderen we al onze klanten de voordelen van een professionele oplossing die de bedrijfsvoering nog effectiever en efficiënter ondersteunt in combinatie met onze unieke kennis. Merces laat onderwijs bedrijven.”

Onze oplossing voor Merces

Klanten bepalen focus

Nogmaals Walter Rijnardus: “De afgelopen jaren hebben we goed naar onze klanten geluisterd. In gesprekken, tijdens onze workshops en in klanttevredenheidsonderzoeken. We willen onze klanten voortdurend beter bedienen en investeren daarom continu in mensen en middelen. Daarbij ligt onze focus niet alleen op de dienstverlening van vandaag, maar zeker ook op die van morgen, zoals de klant dat wil. Uit al die onderzoeken blijkt dat onze klanten een intuïtieve ICT- omgeving wilden die meer en beter aansluit bij de werkprocessen, terwijl dat minder inspanning en tijd kost. Efficiënter en effectiever, zou je kunnen zeggen.

De modernste oplossing: HR2day

“We hebben een aantal jaar geleden uitgebreid onderzocht welke HR- en salarisoplossing daarin vandaag én morgen de beste oplossing voor het onderwijs kon bieden. Wij kozen voor de modernste, meest intuïtieve oplossing: HR2day.”

HR2day Brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?