“Die persoonlijke service past helemaal bij ons.”

Floris van Rijn, Financial Controller Double Tree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station

Onze oplossing voor DoubleTree by Hilton Hotel

Persoonlijke super service

DoubleTree by Hilton

“Dat spreekt ons ook zo aan in de dienstverlening van HR2day. Als onderdeel van een internationale hotelketen gebruiken wij Engelse business software. Voor de salarisverwerking zochten we dus een Nederlandse dienstverlener. De keuze voor HR2day was heel simpel. Nog voordat we besloten klant te worden (we zaten nog in de oriënterende fase) hielpen de medewerkers van HR2day ons direct met fiscale salariszaken. Die persoonlijke service, ons iets bieden nog voordat wij wisten dat we het nodig hadden, paste helemaal bij onze cultuur. Tot op de dag van vandaag blijven wij die ‘fit’ merken. Super!“

Overzichtelijke, duidelijke processen en functies

“In eerste instantie verzorgde HR2day onze salarisadministratie volledig op basis van de mutaties die wij aanleverden. Inmiddels doen we zelf onze salarisadministratie in HR2day. Op basis van de urenadministratie die we overnemen uit onze bedrijfssoftware worden de lonen automatisch berekend. Door de overzichtelijke en duidelijke processen en functies kunnen we de hele administratie volledig zelfstandig uitvoeren.”

Snelle, vakkundige en persoonlijke hulp bij vragen

“Natuurlijk hebben we wel eens vragen over bijzondere gevallen, zoals medewerkers die overgaan van stage naar vast contract, maar een telefoontje naar de service desk en we worden direct geholpen, waarbij ze eventueel meteen even kunnen meekijken. Vakkundig en persoonlijk. En ook hier zijn we al enkele malen verrast door tips en suggesties die ons veel geld bespaarden. Zonder dat we daar zelf om vroegen. Die super service gedachte past helemaal bij ons!” Bekijk het filmpje met de persoonlijke toelichting van Floris van Rijn over HR2day.

HR2day Brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?