“HR2day heeft een heel hoog serviceniveau.”

Sandra Montagne Hoofd P&O Bindinc

Over Bindinc.

Transparante cultuur bij Bindinc.

Bindinc

Bindinc. is de uitgever van de omroepbladen van de AVRO, KRO en NCRV en de websites TVGids.nl en Televizier.nl. Wekelijks bereikt Bindinc. met de gidsen 2,5 miljoen lezers en daarnaast online 2,5 miljoen bezoekers per maand. Op het gebied van elektronische programmagidsen is het bedrijf de grootste aanbieder in Nederland. Bij Bindinc. werken ongeveer 200 medewerkers. De Custom Media & Services-pijler adviseert over de inzet van relatiemedia en vertaalt communicatiedoelstellingen van opdrachtgevers naar creatieve en effectieve redactionele concepten, met name voor goededoelenorganisaties. Het Bindinc. Kenniscentrum doet onderzoek naar consumentengedrag.

Onze oplossing voor Bindinc.

Toegankelijk voor medewerkers en managers

Sandra Montagne, Hoofd P&O van Bindinc vertelt: “We gebruikten een HR-systeem dat niet meer voldeed aan onze wensen. We zochten één pakket, waarin salaris- en basis HR-administratie geïntegreerd zijn. Daarnaast moest het systeem toegankelijk zijn voor medewerkers en managers zoals dat past in onze bedrijfscultuur. Dat HR-gegevens, beoordelingen en declaraties gestructureerd opgeslagen en real-time opvraagbaar zijn, was voor ons cruciaal.
We zijn een uitgebreid selectieproces gestart. Eén van de partijen was een jonge speler, HR2day. Van de uitgebreide mogelijkheden van hun applicatie en het hoge serviceniveau waren wij onder de indruk.“

“Het serviceniveau ligt hoog”

“De keuze voor HR2day was op basis van onze eisen heel duidelijk. Het geïntegreerde HR- en salarissysteem met ESS- en MSS-functies heeft ook een beoordelingsmodule en biedt goede managementrapportages. Een workflow voor declaraties was ook mogelijk, iets wat ook op ons wensenlijstje stond.” Bindinc is in 2014 met HR2day gestart met eHR-, verzuim– en verloffuncties. Het positieve gevoel over HR2day werd bevestigd tijdens de implementatie. “Ze denken niet alleen met je mee in het automatiseringsproces maar ook op gebied van HR-organisatie. Het serviceniveau ligt hoog en onze vragen worden altijd snel beantwoord. Dat zorgt voor een goede samenwerking.”

Zelfstandig rapportages en informatie opvragen

“HR2day bevalt ons goed. De ESS en MSS module in HR2day is ideaal voor ons. Onze managers kunnen nu op een eenvoudige manier zelf de benodigde HR-rapportages uit het systeem halen. Ook voor onze medewerkers is het prettig dat ze op ieder moment real-time inzicht hebben in hun dossier en zelfstandig informatie over hun arbeidsvoorwaarden kunnen raadplegen.”

Per 2015 verloopt ook de salarisadministratie in HR2day. We hebben het hele jaar 2014 schaduw gedraaid in HR2day, waardoor de overgang eigenlijk heel soepel ging. Natuurlijk kwamen er op het laatste moment nog wat vragen omhoog, zoals bijvoorbeeld over de Werkkostenregeling. Maar met de hulp van de service desk is de eerste salarisrun goed verlopen. We zijn nog steeds enorm tevreden over de dienstverlening.”

HR2day Brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?