Klanten HR2day blijven zeer tevreden

Klanttevredenheid HR2day voor vierde keer op rij zeer hoog

Blij en trots maken we ook dit jaar de resultaten van ons klanttevredenheidsonderzoek bekend. Dit jaar hebben we het onderzoek iets anders aangepakt. Niet anoniem en veel meer ruimte voor nuance. Maar geheel in lijn met de afgelopen jaren blijven onze gebruikers onverminderd positief over HR2day en onze dienstverlening.

98% van de klanten is tevreden!

Op het onderdeel Algemene Tevredenheid gaf maar liefst 64% van de respondenten aan Zeer Tevreden te zijn, terwijl 34% aangaf Tevreden te zijn. Weer iets beter dan vorig jaar, terwijl we ook toen prachtige resultaten hadden. Daar worden wij dan weer heel tevreden van. We blijven immers continu streven naar klanttevredenheid.

Kwaliteit van service wederom enorm hoog

Net als de afgelopen jaren scoort de kwaliteit van onze servicedesk wederom zeer hoog. Snelheid van reageren, duidelijke antwoorden, klantvriendelijk en ter zake kundig. En daarbij maakte het weinig uit of onze klanten te woord werden gestaan door hun eigen contactpersoon, belden met onze servicedesk of een mailtje stuurden. De top-3 redenen voor deze hoge score zijn:

  1. Dat je altijd antwoord krijgt
  2. Dat je ons altijd mag bellen
  3. Dat we verstand van zaken hebben

Bijzonder tevreden over functionaliteit HR2day

De functionaliteit van HR2day wordt ook bijzonder goed gewaardeerd. Wij vinden het erg leuk om terug te kunnen zien dat de modules waar we het afgelopen jaar veel in hebben geïnvesteerd een nog hogere score hebben dan afgelopen jaar en dat ook een nieuwe module als Processen (workflow) direct zeer hoog scoort. De modules met de hoogste scores zijn ook de modules die door de meeste klanten worden gebruikt:

  • Salarisadministratie
  • Digitaal HR dossier
  • Verlof

HR2day wordt door bijna iedereen aanbevolen

Bijna iedereen die we de vraag stelden zou HR2day aan een ander aanbevelen. En ruim de helft daarvan beveelt ons actief aan: echte fans dus!

Tot slot

Toen we in 2010 eMerus HR Solutions begonnen hadden we onszelf een aantal doelen gesteld. De belangrijkste was dat we tevreden klanten wilden hebben, of eigenlijk “fans” in plaats van klanten. De resultaten van dit onderzoek tonen wederom aan dat we doen wat we beloven. Lees de samenvatting van resultaten.

Samenvatting KTO 2014