Klanten wederom lovend over HR2day

Bij HR2day draait het al sinds het begin volledig om tevreden gebruikers. Dat is ook de reden dat we ieder jaar een uitgebreid tevredenheidsonderzoek onder onze klanten afnemen. Hierdoor hebben we niet alleen inzicht in hoe we het doen, maar weten we ook hoe het nóg beter kan.

Hoge klanttevredenheid
Voor het zesde jaar op rij zijn onze klanten zeer lovend. 94 procent van de respondenten is tevreden tot zeer tevreden met onze dienstverlening.

Snelle en capabele servicedesk
Onze dienstverlening gaat verder dan alleen de software, en strekt zich ook uit tot ondersteuning op maat. Daar is onze servicedesk op ingesteld, en dat wordt gewaardeerd. Onze gebruikers zijn blij dat ze altijd antwoord krijgen, dat we hun situatie kennen en direct met ze mee willen kijken én denken.

Gebruiksvriendelijke functionaliteit
HR2day wordt in de volle breedte als een gebruiksvriendelijke oplossing beschouwd. Vooral de mate waarin de klanten selfservice aan hun medewerkers en managers geïntegreerd kunnen aanbieden wordt hogelijk gewaardeerd.

We blijven continu verbeteren
Maar er is zoals elk jaar ook werk aan de winkel. Het onderzoek geeft ook een aantal verbeterpunten. Enkele  daarvan bieden we al in de komende release aan. De andere hebben we bovenaan ons lijstje van ontwikkelpunten voor dit jaar geplaatst. Zo kunnen onze bestaande klanten er zo snel mogelijk van profiteren, en kunnen we nieuwe klanten een nog betere gebruikerservaring bieden.

Geen klanten maar fans
Voor de zesde opeenvolgende keer zien we dat onze klanten echte fans zijn. We blijven dan ook vol investeren in continue verbeteringen.

HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?