Standaard koppelingen via webservices

De integratie met HR2day vindt bij voorkeur plaats via webservices. HR2day is ontwikkeld op het Force.com platform: wereldwijd het leidende cloudplatform van Salesforce. Mede daardoor koppelt HR2day naadloos met allerlei andere systemen. Zonder menselijke tussenkomst worden in HR2day ingevoerde gegevens veilig en betrouwbaar doorgegeven aan andere systemen. Denk daarbij aan de Belastingdienst, financiële toepassingen, allerlei Pensioenfondsen, maar ook aan vele tientallen Arbodiensten.

Die standaard webservices werken allemaal volgens hetzelfde principe. Een andere applicatie beschouwen we als een gebruiker van HR2day die bepaalde lees- en/of schrijfrechten heeft. Zo kan die applicatie op ieder gewenst moment alleen die gegevens ophalen die nodig zijn.

ontwerp workflow

Webservices module om zelf koppelingen in te richten

Hoeveel standaard koppelingen we ook aanbieden, er zijn altijd systemen waarmee we nog geen standaard koppeling hebben. Daarom hebben we HR2day voorzien van een “Webservice-module”. Met die module bepaal je op veldniveau welke gegevens je beschikbaar stelt, zodat je volledige controle houdt over welke gegevens je uitwisselt en welke niet. Je maakt als het ware zelf je eigen webservice koppeling om je gegevens uit te wisselen met een ander systeem, bijvoorbeeld je tijdregistratiesysteem. Dat is ook van de voordelen van werken met HR2day; je kiest voor het meest moderne cloud platform ter wereld.

Zijn jouw applicaties nog niet klaar voor uitwisseling via webservices? Dat is ook geen probleem, want als moderne leverancier kunnen we natuurlijk ook verouderde koppelformaten zoals CSV en XLS  aan. Uitwisseling met (s)FTP behoort ook tot de mogelijkheden.

Vragen? Onze experts helpen je graag met integratie

In een handleiding staat ook niet alles. Een beetje extra hulp komt van goed van pas. Heb je vragen over bepaalde koppelingen, webservices of andere technische zaken? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen je graag.

Of we je nu in contact brengen met een van onze technische partners, je medewerkers uitleggen hoe ze zelf een webservice kunnen maken  die zorgt voor integratie met HR2day of je vaste IT-leverancier verder op weg helpen. Gegevens uitwisselen met HR2day is geen probleem.

Wij hebben super support voor HR2day

René Lems

“Het financiële pakket waarmee we werken is volledig met HR2day geïntegreerd. Dat werkt wel zo makkelijk, automatische gegevens uitwisseling.” Lees hoe Fri-Jado gebruik maakt van integratie met andere systemen in HR2day.

René LemsFri-jado
Renée Vink

“HR2day is zo eenvoudig en transparant opgebouwd dat je heel snel weet waar je wat kunt vinden of kunt wijzigen. Iedere keer dat ik inlog vind ik het weer een feest. En dat terwijl ik administreren eigenlijk helemaal niet zo leuk vind.”

Renée VinkThe Dutch