in control

“Het onderwijs in control met innovatieve bedrijfssoftware”

Het is een herkenbaar probleem voor veel schoolbesturen: (te) weinig grip op de HR- en salarisadministratie. Zeker wanneer je de administratie hebt uitbesteed. Dan heb je vaak geen inzicht op de momenten en de manier die jou uitkomen. Je bent niet echt in control.

Je kunt dat oplossen door zelf de administratie te gaan voeren. Je kunt dan zelf doen wat je zelf wilt en kunt; en je laat je ondersteunen door een expert waar nodig. Ruim honderd schoolbesturen voeren geheel zelfstandig hun HR- en salarisprocessen met HR2day.

Toch laten velen zich aanvullend ondersteunen door de experts van Merces, bij complexe vraagstukken waar grondige kennis van de cao nodig is, bijvoorbeeld. Want in het onderwijs is die best ingewikkeld. Dan weet je zeker dat alle regels op de juiste manier zijn toegepast.

Merces biedt professionele ondersteuning bij HR- en salarisadministratie aan onderwijsorganisaties. Walter Rijnardus over de voordelen HR2day voor het onderwijs: “Een groot verschil met voorgaande systemen is dat mutaties in werkprocessen zijn georganiseerd. Dat werkt veel efficiënter. Dus is er meer geld en tijd beschikbaar voor de leerling.”

Zo verwerkt HR2day het toekennen van bindingstoelages en periodieken heel gemakkelijk. Daardoor blijft er genoeg tijd over je te focussen op bijvoorbeeld de formatieplanning of het opvangen van vakanties. Benieuwd naar de tip van Walter?

In de uitzending van 18 december 2016 gaf HR2day haar visie op ondernemen in het programma Ondernemend Nederland, het business programma van RTL7 dat zakelijk Nederland inspireert. In het programma wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen.