Download whitepaper

9 Valkuilen bij selectie van HRM software

Het selecteren van HRM-software lijkt eenvoudig: breng in kaart aan welke eisen de software moet voldoen, en kijk dan hoe verschillende leveranciers op die lijst scoren. Toch kun je op deze manier voor onaangename verrassingen komen te staan. HRM-processen kunnen binnen elke sector en voor iedere organisatie verschillen. Daarom is het belangrijk om op de juiste manier te beginnen met het selectieproces van jouw HRM-systeem. In deze whitepaper gaan we in op de 9 meest voorkomende valkuilen bij selectie van HRM software. Start hier direct je download:

HR2day - Download de whitepaper

Valkuilen bij de selectie van HRM software

Welke valkuilen kom je tegen bij de selectie van HRM software?
We vertellen je wat er misgaat, hoe dat komt, hoe je het voorkomt en geven je advies om jouw HRM software zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Je vindt in deze whitepaper 9 veelvoorkomende problemen én adviezen om deze te voorkomen.
Wat zijn de blinde vlekken bij de selectie van HRM software?
We kijken nog wel eens over bepaalde zaken heen, waardoor de HRM software die we gekozen hebben, toch niet aan onze eisen voldoet. Waar komt dat dan door? En hoe komen we erachter wat deze blinde vlekken zijn?
Hoe start je een goed HRM software selectie proces
Met deze whitepaper krijg je precies inzicht in wat je wel (of juist niet!) moet doen tijdens het opstellen van de criteria voor je HRM software. Zorg bijvoorbeeld dat je niet té gedetailleerd bent in je eisen. Zo verlies je het overzicht.

Na het lezen weet je:

Hoe je kunt voorkomen dat je de verkeerde HRM software selecteert, hoe je de juiste criteria opstelt en niet met een partij in zee gaat die je biedt wat je al had. Krijg tips over het koppelen met andere systemen door middel van de API’s en hoe je erachter komt of het HRM systeem dat je voor ogen hebt gebruiksvriendelijk is.
Download snel de whitepaper en breng onze adviezen in de praktijk!
HR2day - Koppelen met andere systemen

Welke 9 valkuilen ga je tegenkomen bij de selectie van HRM software?

Informeer jezelf en voorkom ze.

HR2day - Valkuilen bij HRM selectie