HR2day Partner of Choice bij PW de Gids 

HR2day is verkozen tot Partner of Choice in de categorie Digital HR & HR software door PW de gids! Om hier aandacht aan te geven is er een interview met Marcel de Brauwer gepubliceerd – we delen hier een aantal inzichten van dat artikel met je, zodat jij ook begrijpt waarom HR2day Partner of Choice is geworden! 

Sinds een aantal jaar vraagt PW de Gids aan HR professionals met wie zij het liefste zaken doen. Dit levert ze een goed beeld op van het HR-landschap en de organisaties die daar een grote rol in spelen. In de categorie Digital HR & HR software zijn wij op plaats 5 geëindigd en voor Marcel de Brauwer was dat eigenlijk geen verrassing. 

Lees hier een kleine preview van het artikel en ga daarna door in het digimagazine van PW de gids! 

“Of het hem verbaast dat HR2day is benoemd tot Partner of Choice? Nee, niet echt, blijkt uit de woorden van De Brauwer. “We weten dat wij een hoge klanttevredenheid hebben, we doen daar ook alles aan. Op onze servicedesk zitten bijvoorbeeld ervaren en kundige krachten, medewerkers die van de hoed en de rand weten, direct de diepte in kunnen met de klanten en met oplossingen komen.”

Het is het gevolg van het eigenaarschap dat de medewerkers van HR2day krijgen. “Wij hebben geen kantoor: iedereen werkt vanuit huis. En ja, dat vraagt vertrouwen en stelt hoge eisen aan de communicatie en de verantwoordelijkheid. Door regelmatige fysieke bijeenkomsten zorgen we er daarbij wel voor dat de inmiddels ruim vijftig collega’s elkaar goed kennen. Niet, zoals bij veel bedrijven, alleen hun directe collega’s op de ‘afdeling’ maar iedereen. Ons hele bedrijf.” De Brauwer spreekt over een vicieuze cirkel. “Uiteindelijk trekt deze filosofie mensen aan die de verantwoordelijkheid kunnen en willen nemen, die eigenaarschap omarmen en iets dus echt zullen oppakken. En dit zien we weer terug in een hoge medewerkers- en klanttevredenheid; we hebben een heel vast medewerkers- en klantenbestand en kennen weinig verloop.” …

Benieuwd naar de rest van het artikel? Bekijk het hier! 

HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?