HR2day opnieuw in Deloitte Technology Fast50

Voor de tweede keer op rij behoort HR2day tot de Deloitte Technology Fast50, een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Donderdag 13 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Amsterdam.

Andy Verstelle, directeur HR2day: We zijn trots dat we voor het tweede achtereenvolgende jaar zijn opgenomen in de Deloitte Technology Fast50. Dit is een erkenning voor onze activiteiten van de laatste jaren. Vorig jaar stonden we met een groei van bijna 800% op een 13e plaats. Mijn dank gaat uit naar al onze klanten en onze medewerkers die dit succes mede mogelijk hebben gemaakt. Wij blijven continue investeren in betere en slimmere oplossing voor onze klanten. Dat vertaalt zich terug in groei”.
Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast50: “In de lijst van genomineerden zien we dat de gemiddelde omzet hoger is dan in voorgaande jaren. Tegelijkertijd zien we veel ondernemingen die eerder in de top50 zijn geëindigd en die daarmee laten zien dat ze hun snelle groei weten vast te houden. De softwareondernemingen zijn dominant in aantal dit jaar. Ook is er een diversiteit aan proposities en verdienmodellen met een innovatief karakter.”

Over Deloitte Technology Fast50
De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2012 – 2015). Bedrijven die korter bestaan, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De genomineerden van de Rising Star-categorie worden op maandag 12 september bekendgemaakt. De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.

Bekijk hier de lijst met genomineerden.

HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?