HR2day opnieuw ambassadeur HR Proffie

De HR Proffie is dé prijs voor het HR-team met het beste HR-beleid van Nederland. Deze prijs wordt sinds 2004 uitgereikt door een vakjury van vooraanstaande Nederlandse HRprofessionals. Wij zijn sinds 2016 ambassadeur van de HR Proffie.

De HR-branche laat met deze prijs zien, dat er innovatieve en inspirerende ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van HR-beleid. De winnaar mag zich met recht profileren als de organisatie met het beste trackrecord op het terrein van personeelsmanagement. Eerdere winnaars waren onder andere KPN, FrieslandCampina, Pon, Booking.com, Hero Benelux en GVB.

Ben jij of ken jij een organisatie die in aanmerking komt voor ‘de prijs voor het beste HRbeleid van Nederland 2017’? Organisaties met een gedegen HR-beleid dat goed aansluit op de organisatiestrategie komen in aanmerking voor deze prijs. Meld je dan vóór 30 september aan of nomineer een bedrijf via deze link. Als je nomineert, dan krijgt de genomineerde een email, met bijlage, waarin staat dat nomineert voor de HR Proffie 2017. De relevante organisatie dient zelf nog wel het inschrijfformulier in te vullen en vervolgens te uploaden (vóór 30 september).

Na de inschrijving, waarbij je een uitgebreide vragenlijst invult, maakt de jury eind oktober een selectie van de genomineerden. De organisatie biedt de genomineerden de kans een bedrijfsfilmpje te maken. Na het jurybezoek aan de (HR-) directie en OR van de genomineerde organisaties, maakt de jury de drie HR Proffie finalisten bekend. Op 7 december is de finale waar de finalisten hun laatste opdracht presenteren, waarna de jury de winnaar benoemt. Meer informatie over de HR Proffie is te vinden op http://www.proffie.nl.

Nomineren of inschrijven doe je via deze link.

HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?