HR2day ontvangt opnieuw FD Gazelle Award

Het is inmiddels voor de zesde keer op rij, in het amper 10 jarige bestaan van HR2day, dat het bedrijf is uitgeroepen tot FD Gazelle. Dat houdt concreet in dat HR2day tot de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort. De uitreiking van deze prestigieuze ondernemersprijs van het Financieel Dagblad vindt plaats op 14 november in Haarlem.

Succesvol groeien

Voor Marcel de Brauwer, directeur van HR2day, is het inmiddels geen verrassing meer dat het bedrijf tot de FD Gazelle behoort: ”Maar het voelt nog altijd als een bevestiging dat we de juiste koers varen. Voor ons is groei is geen doel op zich, maar het resultaat van focussen op wat we belangrijk vinden: het bouwen aan state-of-the-art HR software, gekoppeld aan buitengewone dienstverlening en extreme klanttevredenheid.  Als we dat goed doen, blijven we nog jarenlang succesvol groeien.”

Criteria

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Bij de feestelijke uitreiking wordt tevens de allersnelste groeiers per regio bekend gemaakt. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

HR2day Brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?