HR2day Nighthawk uitgebracht

Het eerste weekend van december brachten we HR2day Nighthawk uit. We zetten de belangrijkste verbeteringen even op een rij:

HR2day goes Lightning, deel 2
Stap voor stap zetten we heel HR2day over naar onze nieuwe gebruikersinterface: Lightning.

HR2day App
In de HR2day App is nu ook het Manager Interaction Center (MIC) beschikbaar. Voor het gemak hebben we twee belangrijke functies gemaakt: Mijn Acties, waar de manager alle taken en goedkeuringen vindt en Mijn Team, waar zijn of haar medewerkers getoond worden. Ook is er een zoekfunctie zodat je snel een medewerker kunt zoeken.

Employee Interaction Center en Manager Interaction Center
In het Management Interaction bieden we extra keuzes. Zo kun je nu ook reeds afgesloten verzuimmeldingen oproepen. Handig als iemand zich ziekmeldt en je nog even terug wilt kijken omdat hij kortgeleden ook al ziek was, of als je een vervanging wilt invoeren. Bij het zoeken naar een medewerker vind je nu ook de ex-medewerkers terug. Handig als je iemand die inmiddels uit dienst is weer in dienst wilt nemen.

Als de verlofaanvraag van een medewerker wordt goedgekeurd en deze medewerker heeft de HR2day App geïnstalleerd, ontvangt deze medewerker voortaan een notificatie op zijn mobiel. De medewerker kan zelf in de App instellen of hij notificaties wil ontvangen.

Performance Management 
We hebben diverse verbeteringen doorgevoerd in onze nieuwe performance management module. Waaronder een apart tabblad Performance Management (overzichtspagina) toegevoegd. Daarin zie je in een oogopslag alle reviews.

Kwalificaties/ Lerarenregister
We hebben een nieuw gegeven bij de medewerker geïntroduceerd: Kwalificaties. Hiermee kan je op gestructureerde wijze kwalificaties van medewerkers vastleggen, zodat je kunt rapporteren aan externe instanties (bijvoorbeeld lerarenregister) of zelf wilt bewaken of medewerkers een bepaalde taak kunnen of mogen uitvoeren. Dit object is een aanvulling op de bestaande objecten voor Opleidingen en Competenties.

Overige functionaliteiten
Naast deze belangrijke uitbreidingen bevat HR2day Nighthawk natuurlijk ook diverse andere verbeteringen en verzoeken van klanten voor bepaalde functionaliteit. Daarnaast zijn de standaard beschikbare webservice koppelingen uitgebreid, waaronder een webservice waardoor externe systemen het e-mailadres en het telefoonnummer van  de medewerker kunnen aanpassen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van HR2day Nighthawk?
Neem contact met ons op.