HR2day neemt innovatieve stap met Lightning technologie

HR2day neemt een nieuwe stap in de verdere ontwikkeling en uitrol van de software door gebruik te maken van Lightning technologie. HR2day is als oplossing gebouwd op het meest innovatieve platform ter wereld, Salesforce. Lightning is een open source en component gebaseerd framework wat een aanzienlijk aantal voordelen heeft bij de (door)ontwikkeling van software. Ook de eindgebruiker ervaart in het dagelijks gebruik voordelen van deze nieuwe techniek.

User Experience

De eindgebruiker heeft met Lightning een volledig nieuwe en gebruiksvriendelijke User Interface in HR2day. Dit creëert een betere gebruikservaring welke aansluit op de hedendaagse en toekomstige standaard op alle devices.

Device onafhankelijk

De ontwikkeling is met Lightning device onafhankelijk. Hierdoor wordt functionaliteit eenvoudiger en sneller ontwikkeld. De interface en werkwijze is voor elk device hetzelfde wat herkenbaarheid en gebruiksgemak creëert ongeacht waar en hoe je HR2day gebruikt.

Hierdoor beschikt de eindgebruiker sneller over nieuwe functies die eenvoudig in gebruik zijn en zit er ook geen beperking op de mobiele functies.

Betere performance

Op basis van de nieuwe Lightning technologie ervaart de eindgebruiker een betere performance omdat de data in de componenten sneller geladen kan worden. Ook is de ondersteuning, beveiliging en compatibiliteit vanuit alle browsers verbeterd.

Betere performance

Zoveel meer dan een nieuwe User Interface

De eindgebruiker ervaart vooral de nieuwe look & feel van HR2day maar Lightning is veel meer dan dat, het is een nieuw fundament!

Organisaties, maar ook wensen en behoeftes veranderen sneller dan ooit tevoren. Hierdoor moet je als leverancier flexibel zijn en je snel kunnen aanpassen aan de veranderende behoefte. Het Lightning framework biedt componenten (bouwstenen) die herbruikbaar en inwisselbaar zijn. Vergelijk het met Lego. Je kunt een kant en klare legodoos kopen voor een auto of vliegtuig, maar je kunt al deze blokjes hergebruiken en eenvoudig je eigen ontwerp en lego bouwwerk maken. Deze bouwstenen zorgen voor flexibiliteit en schaalbaarheid zodat de software meebeweegt met de wensen en behoefte van de markt. Daarnaast biedt deze technologie nog een aantal andere voordelen.

Eenvoudig te leren

Ontwikkelaars die bekend zijn met de standaarden css, javascript en HTML kunnen gelijk aan de slag. Zij hebben geen specifieke salesforce kennis nodig om te ontwikkelen. Hierdoor zijn nieuwe ontwikkelaars sneller op stoom en is alle energie en tijd rondom kennisoverdracht en inwerken minder nodig.

Betere performance

Door gebruik te maken van nieuwe technieken, bouwstenen en componenten wordt de code compacter, beter en leesbaarder. Dit zorgt voor overzicht en een betere performance voor de eindgebruiker.

Betere beveiliging, beter testen, betere compatibiliteit

Er is meer consistentie bij het ontwerpen van Lightning componenten. De componenten hebben ingebouwde browser beveiligingsfuncties waardoor er meer “out of the box” gebruikt wordt en er minder maatwerk nodig is. Dit zorgt voor snellere en consistente ontwikkeling in de applicatie.

Emil Müller

Emil Müller, ontwikkelaar bij HR2day, ervaart elke dag de voordelen van Lighting:

“Ontwikkelen met Lightning Web Components is geweldig, ik ben een groot fan van de efficiënte en herbruikbare code. Het framework stelt ons in staat om grote functionaliteiten op te delen in meerdere herbruikbare componenten, die uiteindelijk weer samenwerken om de gebruiker een uitstekende experience te bieden”

HR2day Brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?