HR2day nationaal winnaar Europese Business Awards ’16/’17


HR2day is uitgeroepen tot een Nationaal Winnaar in de Europese Business Awards; Europa’s grootste bedrijven competitie. HR2day is winnaar in de categorie “Customer Focus”.

Aan de Awards, die voor het 10e jaar worden uitgereikt, deden dit jaar 33.000 bedrijven uit 34 landen mee. HR2day is gekozen tot Nationaal winnaar door een onafhankelijke jury. De jury beoordeelde HR2day op de EBA-kernwaarden innovatie, ethiek en succes en gaat door naar de internationale tweede ronde.

Andy Verstelle, directeur HR2day: We zijn erg trots dat we gekozen zijn Nederland te vertegenwoordigen als Nationaal Winnaar in de categorie “Customer Focus”. Vanaf onze oprichting hebben we klanttevredenheid centraal staan in onze dienstverlening. De European Business Awards worden toegekend aan Europa’s meest dynamische bedrijven en we zijn daarom bijzonder trots op deze erkenning.

Adrian Tripp, CEO van de European Business Awards licht toe: “Wij feliciteren HR2day dat is gekozen Nederland als Nationaal Kampioen te vertegenwoordigen. Zij hebben aantoonbaar de kernbeginselen van innovatie, ethiek en succes laten zien.”

In de volgende ronde moeten de nationaal kampioenen hun unieke verhaal vertellen en uitleggen waarom ze zo succesvol zijn. De onafhankelijke jury zal aan de beste van deze groep de ‘Ruban d’Honneur’ status toekennen. Deze bedrijven gaan dan naar het Finale Gala in 2017.

Hoofdsponsor RSM, het op vijf na grootste netwerk van onafhankelijke audit-, belastingadvies- en financieel advieskantoren van de wereld heeft de Europese Business Awards vanaf het begin gesteund. Het kerndoel van de verkiezing is een sterker en succesvoller bedrijfsleven in Europa te ondersteunen. Aanvullende sponsors en partners zijn UK Trade and Investment, ELITE en PR Newswire.

In de 2015/’16 editie van de Awards waren alle EU-leden vertegenwoordigd plus Turkije, Noorwegen, Zwitserland, Servië en de voormalige Joegoslavische republiek Macedonië.
Meer weten over de winnaars, de Europese Business Awards en RSM. Volg op twitter via @rsmEBA.

HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?