HR2day Koala

Grip op je organisatie met HR2day Koala

Of je nu 250 medewerkers hebt of 5.000. Veel organisaties krijgen steeds meer behoefte aan stuurinformatie over bijvoorbeeld verzuim, bezetting of salariskosten. Met de meest recente release HR2day Koala, bieden we onze klanten de volgende generatie Business Intelligence.

Alle administratieve medewerkers en leidinggevenden krijgen direct toegang tot een grafische weergave van de voor hen relevante gegevens. Daardoor zien ze afwijkingen van de verwachting in een oogopslag, kunnen ze inzoomen op de relevante indicatoren en kunnen ze de gegevens nader analyseren. Via het cloud- datawarehouse van HR2day krijg en hou je zo grip op je organisatie.

BI analyse verzuimpercentage variant B klein

Maak uitgebreidere analyses en creëer met gemak aangepaste dashboards voor KPI’s per niveau zodat je managers het inzicht krijgen dat ze nodig hebben. Kies uit de mogelijkheden voor grafische weergave in dashboards en klik door naar een uitgebreid analyse-dashboard. Met het toevoegen van normcijfers kan je direct bijsturen als normen worden overschreden.

 

Naast de innovatieve Business Intelligence oplossing bevat HR2day Koala ook de totaal vernieuwde HR2day App. Hiermee krijgen medewerkers nog eenvoudiger toegang tot hun eigen gegevens. Medewerkers hebben hun eigen digitale personeelsdossier nu altijd bij zich en kunnen alle beschikbare HR-processen en transacties uitvoeren.

Natuurlijk is HR2day Koala volledig klaar voor de wet- en regelgeving van 2017, waaronder de Wet Aanpak Schijnconstructies.

Declaraties

Benieuwd naar alle mogelijkheden van HR2day Koala? Neem contact met ons op.