HR2day kijkt naar vandaag en morgen tijdens klantendag 2019

Als vanouds was deze editie van de HR2day klantendag ook nu weer gevuld met inspirerende sprekers en interessante inhoudelijke sessies, met deze keer extra veel aandacht voor de eindgebruikers. De HR2day klantendag 2019 vond dit keer plaats in het prachtige Fort Voordorp gelegen aan de rand van Utrecht. Ruim 100 klanten meldden zich aan het begin van de middag voor de start van het programma.

De middag startte met een warm welkom en plenaire introductie door Andy Verstelle en een blik in de toekomst aan de hand van de roadmap door Marcel de Brauwer, daarna was het tijd voor de eerste ronde van de inhoudelijke  sessies. Klanten hadden de mogelijkheid om deel te nemen aan één van de vier verdiepingssessies; Payroll, HR, Papierloos werken en Rapporten. Tijdens deze inhoudelijke sessies werd specifiek op inhoud en in detail aandacht besteed aan nieuwe/gewijzigde functionaliteit en veelvoorkomende vragen. Daarnaast werd er gretig gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot een persoonlijk 1-op-1 gesprek met één van de aanwezige HR2day medewerkers.

Groovy Business

Na een koffiepauze en de tweede ronde van de inhoudelijke sessies, werd de dag swingend vervolgd door Peter van Kempen van Groovy Business. De ‘Pianoman’ zorgde met zijn keyboard voor een interactieve show vol muziek, humor en inspirerende verhalen over de wereld van beats, jamsessies, soundchecks en grooves. Hij liet onder anderen horen hoe een marketeer, een manager en een productspecialist klinkt en hoe het klinkt het als je bedrijf gaat grooven.

Fan Awards 2019

Als afsluiting werden de HR2day Fan Awards uitgereikt. Als bedrijf zijn wij natuurlijk zeer blij en trots op al onze klanten, maar elk jaar willen we een paar klanten extra in het zonnetje zetten. Omdat ze zich buitengewoon inzetten als referent, omdat ze bijzondere dingen met onze software doen of met originele ideeën komen om onze software te verbeteren. Dit jaar zijn de winnaars geworden:

  • Categorie Meest Pro-Actieve Referent: Sjoerd Hoogervorst van TBI
  • Categorie Beste Idee: Edwin Schaap van Payper
  • Categorie Leukste Toepassing: Ria Biervliet van Hogeschool Inholland
HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?