HR2day Jaguar

HR2day Jaguar uitgebracht

Begin oktober brachten we HR2day Jaguar uit. HR2day Jaguar bevat de volgende generatie workflow mogelijkheden voor administratieve processen.

Bijna alle klanten gebruiken de uitgebreide ESS en MSS mogelijkheden van HR2day. Zowel medewerkers als managers hebben inzicht in hun relevante gegevens en kunnen verschillende processen starten en transacties goedkeuren. Met HR2day Jaguar hebben we de workflow-mogelijkheden voor meer administratieve processen verder uitgebreid. Zo kunnen bijvoorbeeld toekomstige eenmalige toelagen of inhoudingen eenvoudig via een workflow worden aangevraagd, goedgekeurd en verwerkt. Hiermee kan de medewerker ook keuzes in het kader van een individueel keuzebudget doorgeven, zoals het laten uitbetalen van opgebouwde saldi.

Naast deze belangrijke uitbreidingen bevat HR2day Jaguar natuurlijk ook diverse andere verbeteringen en verzoeken van klanten voor bepaalde functionaliteit. Zo bevat HR2day Jaguar bijvoorbeeld ook:

  • Een nieuw tabblad HR2day Help, met handige zoekfunctie. Zo vind je snel en makkelijk een beschrijving hoe iets werkt in HR2day en hoe je het kan uitvoeren
  • Vereenvoudiging van de invoer van regelingen. Je geeft eenvoudig in een keuzeveld op dat een medewerker deelneemt aan een regeling, eventueel met bijbehorende variant.
  • Reiskilometers kun je nu per dag vastleggen in het rooster. Handig bij wisselende locaties.
  • Extra flexibiliteit bij het verzenden van salarisstroken. Je kunt nu ook per medewerker aangeven hoe deze zijn loonstrook wil ontvangen (privé of zakelijk mailadres, alleen in het Interaction Center of op papier)
  • HR2day Jaguar is ook volledig klaar voor de Uniforme Pensioen Aangifte (UPA). Ook ondersteunen we de IB47 aangifte voor externen
  • Vanuit het Employee Interaction Center kan je nu ook je persoonlijke relaties of noodcontacten beheren.
  • En nog veel meer.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van HR2day Jaguar? Neem contact met ons op.