HR2day heeft ISAE3402 Type 2 verklaring

HR2day heeft wederom ISAE3402 Type 2 verklaring

Op 4 december 2014 ontving de directie van eMerus uit handen van directeur Mischa van der Vliet van Auditconnect wederom de ISAE3402 Type II verklaring. Alle werkprocessen bij de totstandkoming en exploitatie van het HR- en salarissysteem HR2day vallen onder deze zware verklaring. Met deze verklaring laat een onafhankelijke partij – in dit geval Auditconnect – weten dat eMerus over de periode 1 december 2013 – 1 december 2014 de controleprocessen op orde heeft.

Als gevolg van deze ISAE3402 verklaring mogen controlerende accountants van klanten van eMerus bij hun controlewerkzaamheden uitgaan van de betrouwbare (ver)werking door HR2day.

Directeur Andy Verstelle van eMerus: “Dit is wederom een mooie opsteker voor onze mensen en onze klanten. Vanaf het allereerste begin van HR2day hebben wij betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Door het opnieuw verkrijgen van deze verklaring bevestigt een onafhankelijke partij als Auditconnect aan onze klanten dat wij onze controle processen op orde hebben, zowel voor onze datacentra alsook voor de ontwikkeling en exploitatie van HR2day.”