cijfers

HR2day in cijfers 2015

We kijken terug op een uitstekend 2015! Het overzicht in cijfers toegelicht:

Met HR2day is in 2015 voor meer dan €1 miljard aan netto salaris uitbetaald. HR2day wisselde 2.657.356 keer gegevens uit met een ander systeem. HR2day was 0 uren niet beschikbaar.

Tevreden klanten
Wat je vraag ook is: we proberen je altijd te helpen. Een deel van de 20 medewerkers van HR2day was ook in 2015 bereikbaar voor de vragen van onze klanten. In totaal losten zij maar liefst 4.441 cases op. Ons streven naar een excellente dienstverlening hebben we door onze service en uitgebreide functionaliteit wederom waar kunnen maken; volgens de nog te verschijnen resultaten van het onderzoek naar klanttevredenheid over HR2day is 100% van onze klanten tevreden! En we bestonden 5 jaar! Een groot deel van deze klanten vierde het 5-jarig bestaan met ons tijdens de feestelijke bijeenkomst in het Spoorwegmuseum. En we kregen er nog meer klanten bij: onder andere KRO-NCRV , TBI en CB gingen in 2015 ook met HR2day werken. 54% van alle mobiele gebruikers werkt overigens met iOS.

Blijven ontwikkelen
In meer dan 15.000 uren besteed aan development is vorig jaar nog veel meer functionaliteit aan HR2day toegevoegd. Dit resulteerde onder andere in de versies Falcon, Gazelle en Hummingbird. Een erkenning van de leidende positie van HR2day in het Salesforce HR domein in Nederland was de benoeming tot Salesforce Gold ISV Alliance Partner. Dat onze processen daarbij nog steeds op orde zijn en onze klanten en hun accountants kunnen uitgaan van de betrouwbare (ver)werking door HR2day werd bevestigd door het wederom ontvangen van de ISAE 3402 Type 2 verklaring.

In de media
Het Benchmarkonderzoek over de uitdagingen van HR onder 600 (middel)grote organisaties in Nederland leverde heldere inzichten op. De resultaten van het onderzoek werden veelvuldig gedeeld via onze website en social media. Daarnaast was HR2day bij RTL7 te gast waar onze klanten CB en TBI het gemak van HR2day toelichtten.

Ondernemersprijzen
Enorm trots zijn we op de resultaten bij de uitreiking van een aantal ondernemersprijzen. We waren 13e in de Deloitte Technology Fast50. De duurzame groei van HR2day leverde voor de tweede keer een FD Gazelle award op.

Bedankt
Zonder onze klanten hadden we deze cijfers en mooie resultaten niet kunnen bereiken. We willen al onze klanten daarom hartelijk danken voor alle suggesties, tips en verbeteradviezen die we krijgen. Ze helpen ons ook in 2016 HR2day iedere dag nog beter te maken.

cijfers