Hummingbird

HR2day Hummingbird uitgebracht

Eind november 2015 brachten we HR2day Hummingbird uit. HR2day Hummingbird bevat de volgende generatie Interaction Centra voor medewerker en manager.

De moderne medewerker is gewend altijd en overal en op ieder platform te kunnen werken. Zonder gedoe. Met HR2day Hummingbird logt een medewerker in via de app op smartphone of tablet of gewoon via zijn PC en komt dan direct op zijn Employee Interaction Center, kortweg het EIC.

Het EIC toont in een oogopslag alles wat een medewerker moet weten. In verschillende panelen ziet de medewerker direct alle relevante informatie. Natuurlijk de salarisstroken, verlofsaldo en declaraties. Maar ook de gevolgde opleidingen en behaalde competenties. Die hij allemaal met een druk op de knop kan aanvragen. En door de manager net zo makkelijk kunnen worden goedgekeurd (of afgekeurd, trouwens). Zo heeft iedereen alle voor hem relevante HR-processen, transacties en inhoudelijke gegevens op één scherm inzichtelijk.

Naast deze belangrijke uitbreidingen bevat HR2day Hummingbird natuurlijk ook diverse andere verbeteringen en verzoeken van klanten voor bepaalde functionaliteit. Zo bevat HR2day Hummingbird bijvoorbeeld ook:

  • Een workflow voor het stap voor stap uitvoeren van het salarisproces
  • De APG en Vervangingsfonds aanleveringen voldoen ook aan de nieuwe eisen 2016
  • Eenvoudige verzuimstatistieken over werkgevers heen
  • Individueel afwijken van standaard verlofregeling
  • En nog veel meer.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van HR2day Hummingbird? Neem contact met ons op.