Gold ISV Partner Salesforce

HR2day benoemd tot Gold ISV Partner Salesforce

HR2day, wereldwijd de enige HR en salarisoplossing op het Salesforce platform, heeft de Salesforce Gold ISV Alliance Partner behaald. HR2day is daarmee een van de weinige partners in Europa die de Gold status heeft behaald en beschouwt deze prestatie als een erkenning van de belangrijke rol die HR2day voor Salesforce vertegenwoordigt. Gary West, Regional Vice President ISV Group  North EMEA van Salesforce (op de foto rechts), feliciteert HR2day met de nieuw verworven partnerstatus.

Dit is een belangrijke mijlpaal voor HR2day. Met meer dan 100 klanten is het een erkenning van de leidende positie van HR2day in het Salesforce HR domein in Nederland. Belangrijk is ook dat de Gold status nog betere toegang geeft tot de laatste inzichten, trainingen en informatie over Salesforce-oplossingen, wat uiteindelijk ten goede komt aan alle klanten van HR2day.

Andy Verstelle, directeur van HR2day, is erg enthousiast: “We zijn trots dat we deze status als Nederlandse partner hebben behaald. Salesforce stelt terecht zeer hoge eisen aan haar partners. Dat zijn cruciale eisen waaronder diepgaande product kennis, klanttevredenheid, certificering, bijdrage aan licentie verkoop en Salesforce platform kennis. Wij hebben voor de volle 100 procent aan al deze voorwaarden voldaan. Deze Gold status is een erkenning van onze jarenlange inzet en focus.”

Succesvol

“De technologie en ondersteuning van Salesforce helpt ons succesvol te zijn,” stelt Verstelle. “Het Salesforce platform is het leidende wereldwijde cloud platform en biedt enorm veel standaard componenten en services. Stabiel, veilig en altijd en overal beschikbaar. Dat betekent dat wij ons uitsluitend hoeven te richten op het ontwikkelen van functionaliteit voor onze klanten en ze ondersteunen bij het gebruik ervan. Daardoor kunnen wij veel sneller dan wie dan ook nieuwe technologische ontwikkelingen introduceren, inspelen op marktontwikkelingen en ons blijven aanpassen aan wat de markt vereist. Dat leidt tot een succesvolle groei: zo zijn we genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 en stonden we vorig jaar in de Top-10 FD Gazelle van Nederland. De Gold status bevestigt het belang dat Salesforce aan ons hecht.