HR2day genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

Hiermee heeft HR2day bewezen jaar op jaar een fantastische groei te kunnen laten zien.

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Vrijdag 9 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Groningen.

Andy Verstellle, directeur van HR2day: “Wij zijn trots dat we genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast50. Deze nominatie is wederom erkenning voor onze activiteiten de laatste jaren. Vorig jaar waren we al de op negen na snelst groeiende FD Gazelle. Deze nominatie bevestigt dat we op de juiste weg zitten.”

Droom voor ogen
“Toen we HR2day begonnen hadden we een droom voor ogen. Zou het niet mooi zijn als er een HR-systeem bestond waar iedereen, manager, medewerker en professional, lekker mee zou kunnen werken. Dat zaken uit handen neemt, aansluit op de dagelijkse werkzaamheden en altijd en overal toegankelijk is. Dat alle HR-processen ondersteunt, met een service desk die altijd helpt, zonder gedoe. Uit die droom is HR2day ontstaan. Het is fantastisch om te zien dat die droom veel klanten trekt, waardoor wij zo hard kunnen groeien.

Over Deloitte Technology Fast50
De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2011 – 2014).  De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.Meer over deze ranglijst lees je op de site van Deloitte Fast50. Op vrijdag 9 oktober wordt de officiële ranking bekend.

Wil je meer informatie over HR2day? Neem contact met ons op.