HR2day Falcon

Eind maart 2015 brengen we HR2day Falcon uit. HR2day Falcon bevat onze visie hoe medewerkers vandaag en morgen op één plek alles over hun dienstverband kunnen vinden en relevante HR-acties kunnen starten: het Employee Interaction Center (EIC).

De moderne medewerker is gewend altijd en overal en op ieder platform te kunnen werken. Zonder gedoe. Met HR2day Falcon logt een medewerker in via de app op smartphone of tablet of gewoon via zijn PC en krijgt dan direct op het thuisscherm van het EIC alle relevante gegevens, transacties en processen te zien en kan vanuit dat thuisscherm alle voorkomende handelingen verrichten: een verlofaanvraag indienen, of een nieuwe declaratie invoeren, etc. Iedere medewerker kan zelf zijn eigen thuisscherm samenstellen, gebaseerd op de functionaliteit die de werkgever ter beschikking wil stellen. Je ziet in één oogopslag al je loonstroken, je declaraties, je verlofaanvragen of wat je maar wilt. En ook alle lopende aanvragen en de status die ze hebben. Zo combineert HR2day Falcon als enige processen, transacties en inhoudelijke gegevens op een scherm.

Naast deze belangrijke uitbreiding bevat HR2day Falcon natuurlijk ook diverse verbeteringen en vele verzoeken van klanten voor bepaalde functionaliteit. Een kleine greep uit deze wensenlijst:
• Uitbreiding van verzuimrapportages en –statistieken
• Goedgekeurde verlofaanvragen kunnen worden aangepast als de werkroosters wijzigen
• Weer meer koppelingen en interfaces
• Formatieplanning nu ook mogelijk over meerdere werkgevers

Benieuwd naar alle mogelijkheden van HR2day Falcon? Neem dan contact met ons op.