HR2day voor derde maal op rij in Deloitte Technology Fast50

Deloitte

HR2day staat voor het derde achtereenvolgende jaar in de Deloitte Technology Fast50, een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Donderdag 12 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Amsterdam.

Andy Verstelle, directeur HR2day: “We zijn bijzonder trots dat we voor het derde jaar op rij zijn opgenomen in de Deloitte Technology Fast50. Dit bevestigt dat we de goede strategie hebben gekozen: een niet aflatende focus op klanttevredenheid. Mijn dank gaat uit naar al onze klanten, partners en medewerkers, die dit succes mede mogelijk hebben gemaakt. Wij blijven continue investeren in betere en slimmere oplossingen voor onze klanten. Dat vertaalt zich terug in groei”
Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast50: “Wat opvalt aan de lijst, is de diversiteit in proposities en verdienmodellen met een innovatief karakter. Deze Deloitte Technology Fast50-lijst toont wederom aan dat ondernemend Nederland in de technologiesector zichzelf goed op de kaart zet en duurzaam doorgroeit.”

Over Deloitte Technology Fast50
De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2013 – 2016).
 

HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?