HR Analytics
Met dashboards realtime
inzicht in HR data voor slimmere beslissingen

Analytics

Datadriven HR 

Naast marketing, sales en finance wordt ook van HR steeds meer om datagedreven oplossingen gevraagd. De eerste stap naar HR analytics is digitale vastlegging en geautomatiseerde processen. De volgende stap is het gebruiken van deze data voor cruciale inzichten die het strategisch HR beleid ondersteunen. Bijvoorbeeld op het gebied van talentmanagement, duurzame inzetbaarheid en performance management.

Inzicht met HR Analytics

Met HR Analytics in HR2day krijgt iedereen het realtime inzicht dat nodig is. De dashboards geven in één oogopslag inzicht in wat er voor de gebruiker relevant is: voor medewerker, manager of HR. Graaf dieper in de data met realtime gegenereerde rapporten en verkrijg inzichten die nodig zijn voor slimmere beslissingen.

Intuïtief HR analyses maken

Omdat in onze software HR Analytics funnctionaliteiten zijn ingebouwd, kun je naast de genoemde rapportages ook tal van geavanceerde HR analyses  maken. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Je kunt zelfs dimensies toevoegen die niet in HR2day beschikbaar zijn. Gebruikers kunnen op een intuïtieve manier met een paar simpele klikken razendsnel analyses maken van wat in eerste instantie getoond wordt.

 

Meer weten over de functionaliteiten in HR2day?

HR Analytics Business Reporting

De complete set standaard rapporten en dashboards voor alle gebruikers voor heel HR2day.

HR Analytics Business Control

Bepaal zelf normen en vergelijk je gegevens via intuïtieve realtime dashboards.

HR Analytics Business Intelligence

Definieer en ontwikkel je eigen set van dashboards per doelgroep en biedt ze eenvoudig aan gebruikers aan.

Leer alles over de meest intuïtieve HR software in onze brochure

HR2day vpro

“Inzicht in de kern- en flexbezetting en aanstaande vaste dienstverbanden is voor ons heel belangrijk. Voorheen waren dit soort rapporten een gigantische puzzel. Dat is met HR2day veel inzichtelijker en sneller. We hebben nu veel meer regie.”

Patricia van der Steen, hoofd P&O bij de VPRO

Voordelen van HR2day software

HR2day Schaalbaar dynamisch systeem

Alle informatie centraal en gericht op self-service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime inzicht met actuele gegevens. Alles in huis voor interactie.
icon alle informatie

Gebouwd door HR- en payroll-experts

Software gebouwd vanuit onze inhoudelijke expertise. Optimaal ontwikkeld voor je HR- en payroll-processen. En we denken met je mee bij procesoptimalisatie.
Icon gebouwd door HR- en payroll-experts

Beweegt mee met dynamische organisaties

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten zonder extra kosten of implementatierondes. Gebouwd op force.com voor een hoge ontwikkelsnelheid.
Brochure Algemeen - Mockup HR2day

Weten wat HR2day voor jouw organisatie en HR kan betekenen?