Hogeschool Rotterdam stapt over op HR2day

Hogeschool Rotterdam was via een Europees aanbestedingstraject op zoek naar een nieuw e-HRM systeem dat mee kan groeien en bewegen met hun organisatieontwikkelingen. De aanbesteding werd aan HR2day gegund en deze week is het contract tussen Hogeschool Rotterdam en HR2day getekend.

Hogeschool Rotterdam staat voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Op het gebied van bedrijfsvoering ligt de focus dan ook op maximale effici├źntie en effectiviteit van processen om het onderwijsdomein (w.o.opleidingsteams en kenniscentra) optimaal te ondersteunen en ontlasten. Voor Hogeschool Rotterdam gaat HR2day hier een belangrijke rol in spelen.

Met behulp van HR2day krijgen medewerkers en leidinggevenden van Hogeschool Rotterdam regie over hun HRM processen. Door de inzet van workflow mogelijkheden worden HRM processen slim gedigitaliseerd. Waardoor zowel handmatige handelingen als de papierstroom afneemt.

De implementatie gaat deze maand van start en heeft als doel om vanaf januari 2023 HR2day in gebruik te nemen. 

Over Hogeschool Rotterdam

Bij Hogeschool Rotterdam studeren ruim 40.000 studenten en er zijn zo’n 4.000 medewerkers werkzaam. De hogeschool biedt een breed opleidingsaanbod in bijna alle onderwijssectoren en heeft verschillende locaties verspreid over de stad. 

HR2day Brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?