Grip op HR en salaris

“Grip op salaris en HR met HR2day”

Het is een probleem bij veel organisaties: Geen grip meer hebben op de administratie.
De oorzaken zijn divers. Soms komt het omdat organisaties nog met verouderde software werken, waardoor je niet eenvoudig inzicht kunt krijgen. Maar je ziet ook vaak dat de administratie volledig is uitbesteed en te afhankelijk is geworden van een ander. Een geïntegreerd HR- en salarissysteem is dan een passende oplossing. Het biedt je het vereiste inzicht op elk gewenst moment.

Jaap-Willem Westhoek van Scholengroep Spinoza licht toe waarom zij voor HR2day hebben gekozen. “Met HR2day hebben we ons volledige HR- en salarisproces inzichtelijk. Niet alleen voor de werkgever en leidinggevenden, maar ook voor onze medewerkers. Het werkt snel en is altijd up to date.”

En er is nog een belangrijk voordeel met HR2day. Sturing in het financiële proces met behulp van begrotingen van personeelskosten.

In de uitzending van 20 november 2016 gaf HR2day haar visie op ondernemen in het programma Ondernemend Nederland, het business programma van RTL7 dat zakelijk Nederland inspireert. In het programma wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen.