FD Gazelle 2023: HR2day voor de negende keer genomineerd!

Dit jaar mogen we ons bij HR2day weer FD Gazelle 2023 noemen. Hier zijn wij natuurlijk super trots op. We zijn genomineerd in de categorie middelgroot, regio west en doen voor de negende keer mee aan de awarduitreiking!

Op donderdag 23 november organiseert Het Financieele Dagblad weer de FD Gazellen Awards, een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor de snelgroeiende bedrijven in Nederland. Daarin kwalificeren de bedrijven die bovengemiddeld groeien: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst.

Ook dit jaar worden er per omzetcategorie drie prijzen uitgereikt: de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards. Deze worden gewonnen door bedrijven die het beste scoren op de combinatie van drie onderdelen:

  • Hoogste omzetgroei
  • Relatief meeste aanwas van personeel
  • Hoogste nettowinstmarge

We voelen ons vereerd dat we weer kans maken op een FD Gazellen Award. Dit is het resultaat van doen wat we belangrijk vinden: bouwen aan de beste HR software en het leveren van buitengewone dienstverlening. Als we dat goed blijven doen, blijven we nog jarenlang groeien!

We kijken uit naar de uitreiking in november.

HR2day Brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?