Fans, geen klanten

Bij HR2day willen we Fans, geen klanten. Natuurlijk willen we klanten, maar ons doel is om ze fans te maken; enthousiast als ze werken met HR2day. Dat begint met een gebruiksvriendelijk en intuïtief systeem, gecombineerd met uitstekende service. We lossen op, durven, hebben zicht op morgen en komen afspraken na. Met trots zijn wij unstoppable en worden we iedere dag beter.

“Ik heb jarenlang gewerkt met complexe HR systemen; het kostte een vermogen om te bouwen en ze waren omslachtig in gebruik. Ik was er van overtuigd dat het een stuk makkelijker moest kunnen; een gebruiksvriendelijk HR systeem in combinatie met geweldige klantenservice; HR2day”

Marcel de Brauwer, eigenaar HR2day

Een gebruiksvriendelijk systeem levert blije gebruikers op. We werken continue samen met onze klanten om onze software nog beter te maken. En we doen wat we beloven. Onze medewerkers krijgen daarbij veel vrijheid om mee te denken en met nieuwe ideeën te komen. Samen werken we aan projecten waar we allemaal trots op zijn.

Bij veel van onze klanten reizen medewerkers buiten kantoortijden. toen de avondklok werd aangekondigd in verband met covid-19, hebben we met een aantal collega’s de werkgeversverklaring avondklok in een dag in HR2day klaar gezet. Het weekend voordat de avondklok inging, hebben we deze voor al onze klanten beschikbaar gesteld. het geeft veel energie om op deze manier met elkaar samen te werken.”

Saskia Koekenbier, Release & UX manager bij HR2day

Daarnaast spelen we ook razendsnel in op bijvoorbeeld wensen van klanten of veranderingen in wet- en regelgeving. Doordat HR2day in de cloud staat, kunnen we elke dag veranderingen doorvoeren. Zo kunnen onze gebruikers snel weer verder. 

“In een aanbesteding kregen wij in 3 weken voor elkaar, wat andere partijen nog niet lukten in 3 maanden. Ons platform is zo krachtig en flexibel, daar kunnen andere moeilijk tegenop. Die aanbesteding hebben we met deze presentatie natuurlijk binnen gehaald en dat geeft veel voldoening.”

John Verheul, Software engineer bij HR2day

Maar ook in de manier waarop we samenwerken met onze gebruikers, maken we écht het verschil. Onze klanten geven ons al jarenlang een enorm hoog cijfer en die waardering geeft ons weer veel energie.  We doen natuurlijk ook wel eens wat fout. Maar omdat we zo’n goede relatie hebben met onze klanten (fans) loopt dat nooit uit de hand. Het resultaat van jarenlang je beloftes nakomen.

“Jullie software is het bewijs dat het veel makkelijker kan, waarvoor hulde. Dat geldt ook voor de helpdesk: je krijgt dezelfde dag nog antwoord op je vraag, of direct als je belt, en je wordt altijd geholpen door zeer capabele en leuke mensen. Daar word ik heel blij van.”

Elisabeth Koskamp van Rensa, fan van HR2day

Dat maakt het zo leuk om niet alleen mét HR2day te werken, maar vooral ook om vóór HR2day te werken. Zo werken we aan betere software en nóg meer blije fans!

“We hebben zoveel klanten, met zoveel verschillende vragen, dat je elke dag wel iets nieuwes leert. geen dag is hetzelfde! Ik vind het leuk om uit te zoeken hoe het werkt en om de oplossing te vinden, dan denk ik; yes, weer iets geleerd! En het is echt leuk om dan de reactie van de klanten te horen; daar doe ik het voor.”