Fans geen klanten

Fans, geen klanten

We willen continu verassen. Het wow-effect bereiken. Meer leveren dan verwacht. Er alles aan doen zodat klanten en gebruikers het leuk vinden om met ons en onze software te werken.

Wij willen fans, geen klanten. ja natuurlijk willen we klanten, maar ons doel is om ze fans te maken; enthousiast als ze werken met HR2day. Dat begint met een gebruiksvriendelijk en intuïtief systeem, gecombineerd met uitstekende service.

Marcel de Brauwer, eigenaar HR2day: “Ik heb jarenlang gewerkt met complexe HR systemen; het kostte een vermogen om te bouwen en ze waren omslachtig in gebruik. Ik was er van overtuigd dat het een stuk makkelijker moest kunnen; een gebruiksvriendelijk HR systeem in combinatie met geweldige klantenservice; HR2day”

Een gebruiksvriendelijk systeem levert blije gebruikers op. We werken continue samen met onze klanten om onze software nog beter te maken. En we doen wat we beloven. Onze medewerkers krijgen daarbij veel vrijheid om mee te denken en met nieuwe ideeën te komen. Samen werken we aan projecten waar we allemaal trots op zijn.

John Verheul, Software engineer bij HR2day: “In een aanbesteding kregen wij in 3 weken voor elkaar, wat andere partijen nog niet lukten in 3 maanden. ons platform is zo krachtig en flexibel, daar kunnen andere moeilijk tegenop. Die aanbesteding hebben we met deze presentatie natuurlijk binnen gehaald en dat geeft veel voldoening.”

Daarnaast spelen we ook razendsnel in op bijvoorbeeld wensen van klanten of veranderingen in wet- en regelgeving. Doordat HR2day in de cloud staat, kunnen we elke dag veranderingen doorvoeren. Zo kunnen onze gebruikers snel weer verder. 

Saskia Koekenbier, Release & UX manager HR2day; “Bij veel van onze klanten reizen medewerkers buiten kantoortijden. toen de avondklok werd aangekondigd in verband met covid-19, hebben we met een aantal collega’s de werkgeversverklaring avondklok in een dag in HR2day klaar gezet. Het weekend voordat de avondklok inging, hebben we deze voor al onze klanten beschikbaar gesteld. het geeft veel energie om op deze manier met elkaar samen te werken.”

Maar in de manier waarop we samenwerken met onze gebruikers, maken we écht het verschil. Onze klanten geven ons al jarenlang een enorm hoog cijfer en die waardering geeft ons weer veel energie.  We doen natuurlijk ook wel eens wat fout. Maar omdat we zo’n goede relatie hebben met onze klanten (fans) loopt dat nooit uit de hand. Het resultaat van jarenlang je beloftes nakomen.

Elisabeth Koskamp van Rensa: “Jullie software is het bewijs dat het veel makkelijker kan, waarvoor hulde. Dat geldt ook voor de helpdesk: je krijgt dezelfde dag nog antwoord op je vraag, of direct als je belt, en je wordt altijd geholpen door zeer capabele en leuke mensen. Daar word ik heel blij van.”

Dat maakt het zo leuk om niet alleen mét HR2day te werken, maar vooral ook om vóór HR2day te werken. Zo werken we aan betere software en nóg meer blije fans!

Helen Hilhorst, Consultant Servicedesk bij HR2day: “We hebben zoveel klanten, met zoveel verschillende vragen, dat je elke dag wel iets nieuwes leert. geen dag is hetzelfde! Ik vind het leuk om uit te zoeken hoe het werkt en om de oplossing te vinden, dan denk ik; yes, weer iets geleerd! En het is echt leuk om dan de reactie van de klanten te horen; daar doe ik het voor.”