HR2day heeft ISAE3402 Type 2 verklaring

eMerus ontvangt ISAE3402 Type II certificaat

Op 23 december 2013 ontving de directie van eMerus uit handen van directeur Mischa van der Vliet van Auditconnect het ISAE3402 Type II certificaat. De rekencentra van eMerus waren altijd al ISAE3402 gecertificeerd, maar nu vallen ook de werkprocessen bij de totstandkoming en exploitatie van het HR- en salarissysteem HR2day onder deze zware certificering. Met dit certificaat laat een onafhankelijke partij – in dit geval Auditconnect – weten dat eMerus de controleprocessen op orde heeft.

Als gevolg van deze ISAE3402 certificering mogen controlerende accountants van klanten van eMerus bij hun controlewerkzaamheden uitgaan van de betrouwbare (ver)werking door HR2day.

Directeur Mischa van der Vliet van Auditconnect: “Wij feliciteren eMerus van harte met dit mooie resultaat. eMerus is een organisatie waarin het volledige topmanagement dagelijks zeer nauw betrokken is bij het (continu) verbeteren van de interne controle maatregelen.”

Directeur Andy Verstelle van eMerus: “Dit is een mooie opsteker voor onze mensen en onze klanten. Vanaf het allereerste begin van HR2day hebben wij betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Door het behalen van dit certificaat bevestigt een onafhankelijke partij als Auditconnect aan onze klanten dat wij onze controle processen op orde hebben, zowel voor onze datacentra alsook voor de ontwikkeling en exploitatie van HR2day.”