FD Gazellen 2014

HR2day in de spotlight

De laatste maanden stond HR2day (geregistreerd als eMerus B.V.) in de spotlight bij de uitreiking van een aantal ondernemersprijzen.

De directie van eMerus is uitgeroepen tot een van de drie “Beste ondernemersteams” van Nederland. We waren finalist van de Entrepreneur Team Award 2014.  Uit het juryrapport: “eMerus is een toonbeeld van de kracht van een complementair ondernemersteam. Dankzij hun sterke teamsamenstelling en samenwerking weet het innovatieve team van eMerus een snelle groei en excellente bedrijfsprestaties te realiseren”. Meer over de Team award lees je hier.

Dat we snel groeiden werd nog eens onderstreept door onze verkiezing tot FD Gazelle. Tijdens de  feestelijke bijeenkomst op 13 november werd al duidelijk dat we in de Top-4 van Noord-Holland waren geëindigd. Alleen bedrijven die drie jaar lang een winstgevende groei aantonen komen in aanmerking voor een Gazelle award. Tijdens de landelijke bekendmaking van alle FD Gazellen (dit jaar in heel Nederland 331 bedrijven) bleek dat we het op 9 na snelst groeiende bedrijf van Nederland zijn. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Abonnees van FD kunnen de hele ranglijst hier nalezen. Voor niet abonnees hebben we de top-10 hier opgenomen.

FD Gazellen 2014 ranglijst NL

In oktober werden we opgenomen in de lijst van de 50 meest uitdagende bedrijven van het land, de Sprout Challenger50. Sprout Challengers zijn ondernemers die de gevestigde orde uitdagen met een concept dat beter, sneller, slimmer, duurzamer of goedkoper is, en die zich nergens door laten weerhouden. Meer lees je hier.

We zijn enorm trots op deze resultaten. Maar zonder onze klanten hadden we dit niet kunnen bereiken. We willen al onze klanten daarom hartelijk danken voor alle suggesties, tips en verbeteradviezen die we krijgen om HR2day iedere dag weer beter te maken.