Iedere dag beter

Bij HR2day willen én worden we iedere dag beter. We streven er naar om de juiste oplossing en de juiste tools te bieden om te kunnen groeien. We lossen op, durven, hebben zicht op morgen en komen afspraken na. Met trots zijn wij unstoppable en worden we iedere dag beter.

Frank Harbers over iedere dag beter werken bij HR2day:
“Het motto “Elke dag beter” is in mijn dagelijks werk vooral belangrijk bij het beter maken van de applicatie.
Ik beoordeel namelijk – samen met twee collega’s – alle wensen voor het aanpassen of uitbreiden van het systeem. Ik ben daar elke dag mee bezig, zodat de indiener snel weet wat er met de betreffende wens gebeurt.
Overigens dienen ook collega’s wensen in, bijvoorbeeld vanuit de servicedesk of de lopende projecten.”

“Door goed te lezen en te luisteren lukt het me vaak om een goede oplossing te vinden. Zo wordt je iedere dag beter.”

Frank Harbers, Incident Manager bij HR2day

“Soms hoeft er niet eens iets aangepast te worden, en kan ik met bestaande functionaliteit een passend antwoord geven. Maar meestal gaat het om een aanpassing of uitbreiding die ik aan een collega van de afdeling ontwikkeling doorgeef. Vaak overleg ik met de ontwikkelaar over de gewenste aanpassing. En kijk ik ernaar zodra het op de testomgeving staat. Voor grote uitbreidingen maakt mijn collega de releasenotes, die we drie keer per jaar uitbrengen.”

“Maar kleinere aanpassingen kunnen we dagelijks uitleveren, dat noemen we de patch.
Zodat gebruikers direct een beter werkend systeem hebben. Dat levert dan weer minder vragen op bij de servicedesk, waardoor we meer tijd hebben om aan de andere klantvragen te besteden.”

“Het lukt ons om een heel groot deel van de wensen binnen redelijke tijd te realiseren. Degene die de patch maakt stuurt een chat-bericht rond, zodat iedereen weet wat er in de patch zit. Ik zorg er voor dat degene die de wens heeft ingediend persoonlijk bericht krijgt. Zo is de cirkel weer rond en draag ik mijn steentje bij aan ‘iedere dag beter'”