Eigenaarschap

Bij HR2day neemt iedereen verantwoordelijkheid en gooit het werk niet zonder omkijken over de schutting. We lossen op, durven, hebben zicht op morgen en komen afspraken na. Met trots zijn wij unstoppable en bieden we iedere collega eigenaarschap.

Het motte van eigenaarschap is: ‘Ik zorg dat het goed komt’. Alle collega’s hebben deze mentaliteit. Dit verbindt, motiveert en zorgt ervoor dat je je vak kundig en met passie kunt uitvoeren. Betekent dit dat je er alleen voor staat? Nee! Het tegendeel juist, iedereen is onwijs behulpzaam en heeft het beste met je voor. Dus zelf je verantwoordelijkheid nemen betekent niet dat je het alleen hoeft te doen.”

“Hoe gaaf is het als je kunt zeggen ‘ik heb er voor gezorgd dat 500 medewerkers hun salaris op tijd hebben gekregen met een last minute besloten thuiswerk-bonus als extraatje door de juiste lijntjes uit te zetten en een hands on mentaliteit te tonen. Dát geeft voldoening!

Carmen Koopal, HR2day service desk consultant

Een scenario schets: Jolanda van een bekende hotelketen hangt aan de andere kant van de lijn. Er gaat iets niet goed met het kiezen van sjablonen om een contract op te stellen om vervolgens digitaal te laten ondertekenen. Carmen ziet – terwijl ze Jolanda aan de telefoon heeft – waar het fout gaat en past dit direct aan. ‘Als je je scherm ververst, zou het moeten werken’. Carmen ziet ook dat het tekstblok via de concern werkgever ingericht kan worden. Ze legt dit aan Jolanda voor en legt uit dat dit enorm veel tijd scheel met het onderhouden van de tekst. Zo maakt HR2day de klant blij gemaakt en een hoorbare glimlach aan de andere kant van de lijn. ‘Wow, dat scheelt een hoop werk!’ zegt Jolanda nog.