EBA roept HR2day uit als nationale winnaar ‘Digital Technology’

Tijdens de uitreiking van de European Business Awards (EBA) is HR2day uitgeroepen tot één van de 11 nationale winnaars, ditmaal in de categorie ‘Digital Technology’. HR2day werd geselecteerd door een panel van onafhankelijke juryleden uit het bedrijfsleven, de politiek en de academische wereld. De European Business Awards is de grootste bedrijven competitie van Europa en de prijzen werden de afgelopen dagen voor de 12e keer uitgereikt.

Bevestiging van keuzes

HR2day behoorde tijdens eerdere edities ook al tot het lijstje Nederlandse winnaars, onder andere in de categorie ‘Groei Strategie van het jaar’ en ‘Customer Focus’. Marcel de Brauwer directeur HR2day: “Het is natuurlijk superleuk dat we weer tot de dynamische bedrijven behoren die voor deze award in aanmerking komen. Dat is een mooi stukje erkenning voor waar we bij HR2day elke dag mee bezig zijn. Graag wil ik dan ook al onze medewerkers en klanten bedanken die dit succes mogelijk hebben gemaakt. Wij zien het winnen van deze award als een bevestiging van onze keuzes. Wij zijn volledig toegewijd aan HR en willen software maken die onze klanten nog succesvoller maken.”

Over de European Business Awards

The European Business Awards werden voor de 12e keer uitgereikt, ditmaal vond de finale plaats in Warschau. Een recordaantal van 120.000 bedrijven uit 32 landen nam deel aan de competitie. Het doel van de organisatie is om succesvolle bedrijven bij elkaar te brengen om zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een sterke Europese business community.

HR2day Brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?