HR2day downloads

Al onze downloads, voor jou verzameld

Bij HR2day delen we graag onze kennis over het HR-landschap met je. Duik door middel van whitepapers in onderwerpen zoals het Persoonlijk Ontwikkelplan, Op afstand werken of HR in 2030. Met deze informatie prikkelen we jou om je organisatie continu te verbeteren en verder te helpen. Vraag een download aan en start met lezen!

HR2day mockup downloads
Clouds Werkenbij HR2day

De Kennis van HR2day

Dedicated HR software voor vandaag en morgen – dat is waar we voor gaan. Onze missie is om met onze services de juiste tools te bieden die jouw organisatie en je medewerker vooruit helpen. Met onze kennis en expertise van het vakgebied zetten wij ons dagelijks in om ons platform te verbeteren. Download snel een van de whitepapers en duik in de wereld van HR!

Gebouwd door HR- en payroll-experts

Vanuit onze inhoudelijke expertise

Wij bouwen software vanuit onze inhoudelijke expertise. Onze kennis en kunde van het vakgebied zorgt ervoor dat klanten onze HR-software snel en binnen budget in gebruik kunnen nemen. Zonder dure training of intensief implementatietraject.

Built on salesforce

Flexibel en dynamische software

HR2day is een 100% cloud-applicatie die ontwikkeld is op het toonaangevende platform van Salesforce. Je hoeft geen software te installeren, onze applicatie is altijd en overal beschikbaar.

Gericht op Self Service

Alle informatie centraal

Met Selfservice bied je medewerkers en managers waardevolle HR-processen aan die de betrokkenheid verhogen.