Download whitepaper

persoonlijk ontwikkelingsplan

Hoe mooi zou het zijn als de ontwikkeling van jouw medewerkers optimaal verloopt? Met een goed persoonlijk ontwikkelingsplan (POP), kom je al een heel eind. Benieuwd hoe jij de ontwikkeling van medewerkers effectief stimuleert? HR2day geeft je tips & tricks om het POP te laten werken voor je medewerker en je bedrijf.

HR2day mockup

De voordelen van een effectief persoonlijk ontwikkelingsplan:

Verhoog motivatie

Het werkt stimulerend en motiverend als werknemers – ongeacht leeftijd – de kans krijgen om te kunnen (door) groeien. Zo blijven ze geprikkeld en dragen ze op een innovatieve manier bij aan de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Vergroot autonomie

Geef medewerkers de regie, faciliteer in wat ze kunnenen dicteer niet wat ze moeten doen. Met open communicatie over doelstellingen vergroot je het verantwoordelijkheidsgevoel.

Duurzame ontwikkeling

ontwikkelingsplan brochure

Wat zijn de voordelen van een effectief persoonlijk ontwikkelingsplan voor jouw organisatie?

Zet de voordelen in van
een persoonlijk ontwikkelingsplan

Het blijft belangrijk om je medewerker te ondersteunen en te begeleiden in het ontwikkeltraject. Kijk verder dan leeftijd en neem nieuwe ontwikkelingen uit jouw branche mee in het persoonlijk ontwikkelingsplan. Ontdek samen met medewerkers wat ze willen bereiken en wees open en communicatief naar elkaar over hoe jullie dit het beste kunnen bereiken.

In deze whitepaper over het persoonlijk ontwikkelingsplan leer je hoe je jouw medewerkers optimaal helpt om hun kwaliteiten te benutten. Dit is een win-winsituatie: zowel voor je medewerkers als jouw organisatie levert het groei op!

Voordelen

Download whitepaper

persoonlijk ontwikkelingsplan