Stimuleer de verbondenheid van je medewerkers!

In ons whitepaper lees je hoe HR kan bijdragen aan de verbondenheid van de medewerker. Hoe kan dit gestimuleerd en versterkt worden, en wat levert het je organisatie op? We gaan in op virtuele verbondenheid en geven je 5 bruikbare tips die je direct kunt inzetten.

Download de whitepaper Verbondenheid van HR2day:
verbondenheid
verbondenheid

Wat lees je in deze whitepaper?

Waarom verbonden medewerkers belangrijk zijn

Hoe dragen verbonden medewerkers bij aan je organisatie? En hoe kan dit jou, maar ook de medewerker helpen?

Wat HR kan betekenen voor de verbondenheid van medewerkers

Welke rol speelt HR in het versterken van de (virtuele) verbondenheid, en hoe kan HR dit stimuleren? Lees over de manieren waarop HR een rol kan spelen in de verbondenheid van de medewerker. 

5 tips om verbondenheid te stimuleren en versterken

Wat kun je het beste doen om de verbondenheid van je medewerker binnen je organisatie te versterken en stimuleren?

virtueel verbondenheid

Virtuele verbondenheid

Nu we een jaar lang thuis hebben moeten werken, zijn er veel dingen veranderd. Contact met elkaar onderhouden is lastiger geworden – of, op zijn minst: anders. Factoren als ‘digi-moeheid’ zorgen er voor dat de alternatieven die werden ingezet aan het begin van de Corona Pandemie, nu niet langer het gewenste effect hebben. Het blijft echter essentieel om de verbondenheid te stimuleren!

Help de medewerker vooruit

Het succes van je organisatie heeft alles te maken met de mate van verbondenheid met de medewerker. Je medewerker kan nog zulk goed werk afleveren, hij of zij wordt er niet gelukkiger van als de verbinding met de organisatie mist. Help hem of haar door te lezen over wat deze verbondenheid inhoudt, en hoe je dit kunt stimuleren.

medewerkers verbondenheid

Lees alles over verbondenheid en krijg
5 tips om deze te versterken!