Directie HR2day in top van beste ondernemersteams

Utrecht, 6 januari 2016. De top tien van beste (opkomende) ondernemersteams van Nederland is bekend. Het is voor het derde jaar op rij dat ondernemersteams strijden voor de felbegeerde titel “beste ondernemersteam van het jaar”. Voor het tweede jaar op rij staat onze directie in de Top-10. De lijst bevat dit jaar bovengemiddeld veel ondernemerstrio’s en bedrijven met een sterke ICT-component.

Juiste samenstelling leidt tot bovengemiddelde prestaties
Met de Entrepreneur Team Award beloont en eert TeamVenture ondernemersteams die erin zijn geslaagd een sterk ondernemersteam te vormen. “Een team waarin de partners elkaar aanvullen, dezelfde ambities nastreven en goed met elkaar samenwerken leidt gemiddeld vaker tot meer innovatie, betere bedrijfsresultaten en snellere groei. Dit zien we ook terug in de top 10”, aldus Bram van Beek van TeamVenture.

De top 10
Dit zijn de ondernemersteams die dit jaar de top 10 hebben behaald (in alfabetische volgorde):

  • Martijn van Horssen en Hans Disch van 24i Unit Media
  • Dave Kruizinga en Peter Koonen van ConversionMob
  • Margot Willems, Imke Arts en Ferdinand Keulen van Eerlijkmetrecht
  • Jos Caelers, Pancras Pouw en Stuart Ormiston van Engagement Factory
  • Stan Verhoeven, Laurens Ultee en Wouter Schreurs van Etrias
  • Andy Verstelle, Marcel de Brauwer en Marco Boerlage van HR2day
  • Gerrit Reinders, Dirk Brand, Robbert Buijs en Jurjen Thomas van Marqeting
  • Leonie Schipperus-Benjamins en Rick van Nispen van Pimm Solutions
  • Koen Driessen, Richard van Laak en Bas Swaen van SCRiBBR
  • Jordy Stravers en Jan-Willem Broekhoven van SIRE Life Sciences

Op weg naar de top
De top tien zal op 18 januari beoordeeld worden door een vakkundige jury, bestaande uit Peter van Meersbergen (InvestorMatch), Joris Hekelaar (Accenture) en Sander Hulsman (Computable). Zij stellen vast welke teams tot de top drie beste ondernemersteams behoren. De jury zal kijken naar teamaspecten als complementariteit, compleetheid en commitment alsmede de gerealiseerde prestaties van afgelopen jaar. Vervolgens mag het publiek twee weken lang stemmen op het team van hun keuze. Op 2 februari presenteren de drie finalisten zich op het Samen Sterker evenement in Utrecht. Op basis van de presentatie en de publiekstemmen kiest de jury vervolgens het winnende ondernemersteam.

Over de Entrepreneur Team Award 2015
De Entrepreneur Team Award is een initiatief van TeamVenture dat dit jaar wordt georganiseerd in samenwerking met Accenture, Computable, Rabobank (Utrecht), Exact, Seats2Meet, InvestorMatch, New Business Radio, Startupjuncture en 15KM. Samen willen deze organisaties de kracht van ondernemersteams tonen en ook (aankomende) ondernemers aansporen om nieuwe, sterke ondernemersteams te vormen. Eerdere edities werden gewonnen door Vandebron en Admesy.