Bespaar tijd en verlaag je kosten

Het elektronisch (laten) ondertekenen gaat sneller dan ooit. Niet meer printen, ondertekenen en scannen van je documenten, maar direct digitaal laten ondertekenen en opslaan in het medewerker dossier van HR2day. Niet meer wachten op medewerkers of sollicitanten die geen printer hebben, maar arbeidsovereenkomsten direct digitaal laten goedkeuren. Met onze handtekeningenmodule geef je ze de mogelijkheid altijd en overal te ondertekenen.

Online HRM en salarisadministratie van eMerus

Eenvoudig ondertekenen en delen

Gebruikers van HR2day kunnen eenvoudig documenten ter ondertekening aanbieden aan medewerkers of derden, bijvoorbeeld een sollicitant. De ondertekenaar krijgt dan via een beveiligde link toegang tot het document en kan met een upload, met muis of vinger of via het toetsenbord zijn handtekening in het document plaatsen. En heb je al eerder je handtekening gezet, dan onthouden we dat, zodat je de volgende keer snel je handtekening kunt selecteren. Het zo ondertekende document wordt dan direct opgeslagen in het digitaal medewerker dossier van HR2day.

Integratie tussen HR2day en SignRequest

Voor de onderliggende technologie maken we gebruik van onze partner SignRequest. In het digitale dossier van een medewerker is een knop: “Maak SignRequest”. Met deze knop kun je een document dat in het medewerker dossier is opgeslagen selecteren. Via een pop-up kun je de ondertekenaar ingeven, een eigen begeleidende tekst toevoegen en het document direct verzenden aan een of meerdere geadresseerden.

De geadresseerde(n) kunnen direct beveiligd hun handtekening plaatsen via de standaard SignRequest functionaliteit. Dat kan zonder een account aan te maken, maar de geadresseerde kan ook eenvoudig en gratis een eigen SignRequest account aanmaken. Via dat account kan de geadresseerde ook altijd zijn persoonlijke documenten opvragen. Vooral handig voor geadresseerden zonder HR2day account.

Het zo ondertekende document wordt geheel automatisch weer opgeslagen in het digitale medewerkersdossier in HR2day. Daar is realtime logging beschikbaar. Zo kun je zien of de geadresseerde het document al gezien, geopend of ondertekend heeft.